Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel duana kocaman amiiiiinnnnnnn :) evet nişanlıyım canım :) hepimiz için mutlu günlerde kullanmak nasip olur inşaAllah
her şey çok güzel. emeğin net görülüyor :) güzel günlerde kullanın inşallah.
Canım güle güle kullan hepsinii
çöp adam-kız (a101 ) ve beyaz arzum servis setimiz aynı.. bende gri gelir diye düşünmüştüm beyaz geldi
balkabaaam çeyizlerin harika...
Allah'ım sevdiceğinle güzel günlerde hayırlısıyla kullanmanızı nasip etsin...
2 aydır çeyiz alıyorum demişsin ama maşallah bütün çeyizleri tamamlamışsın ve hepsi çok zevkli seçimler...
2 Aydır mı? Maşallah bu ne hız :)) Biz senelerdir yapıyoruz ama bize yetişmişsin, galiba biz biraz tembel davranıyoruz Aldıkların çok güzel şablonların çok değişik nerden aldın tatlım? :) Ufukta evlilik var mı ?
balkabaaam çeyizlerin harika...
Allah'ım sevdiceğinle güzel günlerde hayırlısıyla kullanmanızı nasip etsin...
2 aydır çeyiz alıyorum demişsin ama maşallah bütün çeyizleri tamamlamışsın ve hepsi çok zevkli seçimler...
Aldıklarınızı mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle...
Ben de Home Sweet Home nevresim takımlarının kampanyalı fiyatını soracaktım?
canm cok zevkli secimler yapmassın insanın herseyi tek tek begenip içine sinerek alması o kadar keyif verici ki çünkü aynısı banada oluyo insan doymak bilmiyo almaya.inş Allah güzel günlerde kullanmayı nasip eder bütün evleneceklere, evlilik hazırlığı yapanlara.
hepsi birbirinden güzel özellikle çöp adam çöp kız kupaların muhteşem mutlu günlerde kullanman dileğiyle :)
Canımm maşallahh sanaa 2 ayda ne kadar da güzel şeyler edinmişsinn, tebrik edioorm gerçekten herşeye bayıldımm
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin balımmm
hepsi birbirinden güzel güle güle sağlıkla sıhhatle eşinle musmutlu kullanırsın inşallah:)