Maske Tarifleri Balin yarattigi mucize

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

sila66

ceviz kabuguna girmisim
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
432
11
48
arkadaslar bu formulu once bizzat kendim 21 gundur deniyorum.iyice emin olup iyi bir sonuc almadan paylasmak istemedim.bal gercektende basli basina bir mucize.benimde cene bolgemde sivilceden olusan kirmizi leke ve gozumun kenarinda olan gunes lekeme acaip faydasi oldu.hepsini gecirdi.bu mucize formulun sirri sudur. BIR TATLI KASIGI HAKIKI SUZME BAL;BIR TATLI KASIGI KATI YOGURT;BIR CAY KASIGI KARBONAT VEYA KABARTMA TOZUDA OLABILIR;BES ALTI DAMLA LIMON SUYUENEYIP DENEMEMEK SIZE KALMIS:BEN COK FAYDASINI GORDUM:SIDDETLE TAVSIYE EDERIM::içelim:

ilkbaslarda bir aya yakin bir sure hergun,daha sonra haftada iki yeterli.zaten yuzunde kuruma suresi yaklasik 45 dk ama ben bir saat bekletiyorum.ben bugunden itibaren haftada ikiye dusurdum

ilkbaslarda bir aya yakin bir sure hergun,daha sonra haftada iki yeterli.zaten yuzunde kuruma suresi yaklasik 45 dk ama ben bir saat bekletiyorum.ben bugunden itibaren haftada ikiye dusurdum

arkadaşım cildin yağlı mıydı?

Son düzenleme:
Pekala ne kadar bekleteceğiz yüzümüzde?Hergün mü yapmalıyız?

sakın her gün yapma canım bu yoğurt maskesinden çekmediğim kalmadı benim Kuru cildim yağlıya dönüştü Yağlıysa dene derim Bi de sadece sorunlu yerlere yap tamam tamamen sürünce sonra yumuşacık oluo ama benim sivilcesiz suratım sivilce doldu benden tavsiye her gün yapma Ben çok pişmanım her gün yaptığıma yüzümü herkes çok beğenirdi bebek gibiydim ama şimdi gözeneklerim oldu sivilceler iz kaldı :a015:

arkadaşım cildin yağlı mıydı?

hayir yagli bir cildim yok.aksine dahada kuru.zaten her cilt tipi farkli diye uzmanlarda soyluyor.sen ne gibi bir karisim uyguladin bilmiyorum canim.zaten bunun icinde limon oldugu icin gozenek yada siyah nokta yapmasi imkansiz.ben denedim.ama yinede soyluyorum deneyip denememek size kalmisa.s.

a.s güneş lekesine denicem aynen peki hergün mü ve ne kadar süre bekletmeli

cnm senin yüzünü siviclel olmasi bu maskeyle alakali degildir!!cünkü maskede zaten sdaece dogal seyler var..yogurt,bal vs...yogurt nasil kötü yapar ki!!imkansiz yaniii..baska bisey sebeb olmustur cildinin bozulmasinaaa....yogurt kadar faydali bisey yok ynai....bal zaten öyle....bende sahsen 1 senedir yaklasik yapiyorum bal maskesi limonla karisi..vede süper geldi cildime...cok memnunum.....tabikide arada tek tük sivicle oluyo ama bunun maskeyle alaksi yok...cünkü sürünce geciyo zaen....ynai herkese ben tavsiye ederim!!!:lepi:gamyoncuiremsu

canım kafam karıştı şimdii :sm_confused: Benim yüzüm yağlı da değil kuru da.Karma. Karma ciltlere uyar mı? Şimdi cildimi bozmasın bu :çok üzgünüm:

ben buraya uye olmadan once yine kk sitesinde bir yazi okumustum ve cok etkilenmistim.aynen soyle diyordu,gecmiste adamin biri akli tam aklimda degil ama unlu bilginlerden birisiymis,adamin yuzunde o kadar cok sivilce ,izler,cukurluklar varmiski ergenlik doneminde hic disari cikamazmis.sosyal hayati tamamen bitirmis ve hatta okulunu bile yarim birakmis bunlar yuzunden.gitmedigi dr vs kalmamis ,ne yaptiysa husrana ugramis.artik kendisi evde dogal yollarla gecirmek icin bu mucize formulu bulmus.ama sadece yogurt ve bal karisimini uygulamis.degisime kendisi bile inanamis.

:1shok::1shok::1shok: İşte bu son nokta.Uygulamaya şu an itibariyle başlıyorum :teytey::teytey::teytey:
Hergün yapamayabilirim belki ama düzenli yapmaya çalışacağım.Gelişmeleri yazarım.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Canım ben yaptım ilk defa bugün.Ama fazla geldi,hepsini süremedim yüzüme.Sen hepsi bitene kadar yediriyor musun yüzüne?Ben uğraştım ama kaldı yinede kasede.Bide sürdükten sonra hiç birşey yapmadın değil mi?Öyle oturdun sadece..

guzelim ,ben ince tabaka surmuyorum,her noktaya esit bir sekilde kalin kalin suruyorum.su anda benim yuzumdede var,birde persembe gunu yapacagim.haftada ikiye dusurdum artik.ilk basta bir aya yakin dayana bilirsen ve duzenli yaparsan cok daha iyi oluyor.ben yuzumdeyken oyle ozel oturup beklemiyorum.isim ne varsa onu yapiyorum.zaten akma gibi bir durum sozkonusu degil.gayretle duzenli yapmaya calis ,oldumu inanki cok faydasini gordum.hayirli aksamlar.

gozdenur cum,nasil gidiyor,umarim faydasini gormusundur.ben kendi cildimin bukadar guzel olduguna inanamiyorum.gecen seneden bu tarafa o kadar cok sivilce ve leke problemim vardiki,allahim inanamiyorum.bu formülün mucize olduguna hergun biraz daha inaniyorum.cildim artik puruzsuz ve sivilcesiz.umarim bu sorunlari yasayanlarda benim gibi mutlu sona ererler.

Canım hergün yapamıyorum ben,şartlar çok uygun değil şu an için ama yaptığım zamanlar farkı gerçekten hissediyorum.Çok hoş oluyor.Bide devamlı yaparsam nasıl olur :sm_cool:
Sağolasın,çok teşekkür ederim.:1hug:

ben bu maskeyi 7. aydan bu yana yapiyorum,sonucunu her alisimda yüzümün bu kadar degistigine kendim bile inanamiyorum.arkadaslar israrla tavsiye ediyorum,özellikle sivilce ve sivilce izi problemi olanlar mutlaka deneyin.

mrb arkdşlr yazdıklarınızı okudum gerçekten bende denemek istioruuuummmm. benimde yüzümle çok şükür fazla bi problemim yok.ama yanaklarım hafif pembemsi renkte ve üzerinde sivilce lekelerine benzeyen bişeyler var. aslında sivilcem de olmaz pek ama böle hafif kırmızılaşmış gibi lekeler var. çok rahatsız olmaya başladım.acaba bu formülün bi faydası olurmukiii????

yaa bunları okuduktan sonra benimde deneyesim geldi bende karbonat yoğurt limon karışımını uyguluyodum onu bırakıp buna mı gecsem acep benim burnumun üstünde ve kenarlarında çok fazlar gözenek var ve sadece çenemde sivilce izi var ne yapsam ki
bide balın gerçek olduğunu nerden anlayacağız ki her aldığımız gerçek diyo ama hemde özel ağlıyoruz ama bilmiyorum ki

yaz tatilinde kuzenimlre gittim uzun bi ara sonra 2 ay gibi bi zaman içinde tekrar gittim çok şaşırdım yüzünde müthiş bi fark vardı şaşırdımn e yaptım ddm o arada yoğurtlu bal işte onu yapmış valla çook iyi olmuştu sivilce lekeleri vardı gitmişti bee etkili bişey bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…