Balıktaki kurt mu parazit mi??

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
83
İyi geceler kızlar,

Bugün halden 2 tane levrek balığı almıştım, eve gelir gelmez birini buzluğa attım,diğerini ise yıkayıp tuzladım, bir saat falan sonrası fırına koyacaktım ..

O bir saat birkaç işim vardı, hallettim, karnım acıkmıştı ve balığı koymak üzere gittim ki, balığın kuyruk kısmına yakın yerde afedersiniz poposuna yakın yerde topaklanmış gibi bir şey gördüm..

Elime aldım baktım ki , minicik krem rengi bir şeyler attım, yıkadım elimi. Balığa baktığımda alt karın tarafında birkaç tane daha olduğunu gördüm..
Balığı çok iyi yıkadığımdan eminim, 5 dk kadar her yerini iyice yıkadım..
Balığın içi tertemiz, bembeyazdı, ve hiçbir koku vs yoktu..
Bu neydi sizce, kurt mu ya da ne ?
O balığı öylece attım, midem almadı :KK43:
Balığı çok severim ve tiksindim gibi bir şey..
Balığı gözüm görerek temizlediler, neden kaynaklı bir şey olabilir.
Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı?
O bir saatte balığa ne olmuş olabilir..

Ama balığı iyice yıkadım, imkansız ben yıkarken poposunun orda öyle bir şey yoktu..
Sonradan nasıl gelmiş olabilir..
Aklım almıyor, sabahtan beri düşünüyorum..
Yakınında yeşillik falan var mıydı?
Başka yerden düşmüş olması da muhtemel

Bir saatlik durum değil malesef satın aldığınız yerde taze değilmiş iyi muhafaza edilmemiş. Tuzladığınız zaman meydana çıkış. Diğerinide kontrol edin

Bir saatlik durum değil malesef satın aldığınız yerde taze değilmiş iyi muhafaza edilmemiş. Tuzladığınız zaman meydana çıkış. Diğerinide kontrol edin

O maalesef bayağı donar gibi olmuştu karın kısmını iyice açamadım :(
Balığı yıkarken hiç yoktu ya öyle bir şey , taze mi diye kontrol de ettim alırken.
Şaşırdım kaldım..

Hiç kötü kokusu yoktu , içi falan da bembeyazdı etinin renginde falan bir bozukluk yoktu ya, o yüzden çok tuhafıma gitti..

Yarın balıkçıya götürüp sorsan ne olduğunu onlar bilir. Acaba etinin içindeydi ordan mı çıktılar. Öyle olur mu bilmiyorum ama bir saat içinde kurt oluşur mu bilemedim.

Yarın balıkçıya götürüp sorsan ne olduğunu onlar bilir. Acaba etinin içindeydi ordan mı çıktılar. Öyle olur mu bilmiyorum ama bir saat içinde kurt oluşur mu bilemedim.

Poposuna yakın bir yer olduğu İçin pislik mi diye düşündüm ama bilmiyorum ki ..
Buzluğa attığım da bayağı donmalıl olmuştu onda da var mı bilemedim.
Yıkayana kadar yoktu, sonradan çıktı ortaya.
Hareket falan da etmiyorlardı, kurtlar balıkta hareket eder mi ki :(
Bu neyse 1 kere olan bir şey desem , ama balığı çok severdim yaz kış balık yerdim.
Bu olay beni çok tiksindirdi, o canımı sıkıyor.

Poposuna yakın bir yer olduğu İçin pislik mi diye düşündüm ama bilmiyorum ki ..
Buzluğa attığım da bayağı donmalıl olmuştu onda da var mı bilemedim.
Yıkayana kadar yoktu, sonradan çıktı ortaya.
Hareket falan da etmiyorlardı, kurtlar balıkta hareket eder mi ki :KK43:
Bu neyse 1 kere olan bir şey desem , ama balığı çok severdim yaz kış balık yerdim.
Bu olay beni çok tiksindirdi, o canımı sıkıyor.

Buzluktaki balığı suyun içinde çözdürüp aynı işlemi yap. Onda da varsa balıkçıya götür. Görmeden ben bile tiksindim. Ne olduğunu öğrenirsen buraya yaz ki içimiz rahat balık yiyebilelim.

Buzluktaki balığı suyun içinde çözdürüp aynı işlemi yap. Onda da varsa balıkçıya götür. Görmeden ben bile tiksindim. Ne olduğunu öğrenirsen buraya yaz ki içimiz rahat balık yiyebilelim.

Beslenme konusunda giden paraya asla acımam, param varsa en kalitelisinden alır yerim.
Bu balığı da daha uygun fiyatlı olanı varken Deniz levrek diyerek aldım..
Kandırdılarsa beni kandırırlar sadece..
Bayat balığı taze diye satmak veya çiftliği Deniz diye satmak, sahtekarlık..
İnternetten araştırdığım kadarıyla kurt olduğu yazıyor bir sitede aynen benim gördüğüm gibi bir fotoğraf eklenmiş, yüksek derecede pişerse yemekte bir sakınca olmadığını, balıkların genelinde olabileceğini yazmışlar :(
Al işte için alarak ye yiyebilirsen bundan sonra balık :(

Ayrıca bugün bile götürüp atacaktım o balığı önlerine ama saat geç olmuştu bayağı, o saatlerde de Ankara ulus pek tekin olmuyor maalesef..

Beslenme konusunda giden paraya asla acımam, param varsa en kalitelisinden alır yerim.
Bu balığı da daha uygun fiyatlı olanı varken Deniz levrek diyerek aldım..
Kandırdılarsa beni kandırırlar sadece..
Bayat balığı taze diye satmak veya çiftliği Deniz diye satmak, sahtekarlık..
İnternetten araştırdığım kadarıyla kurt olduğu yazıyor bir sitede aynen benim gördüğüm gibi bir fotoğraf eklenmiş, yüksek derecede pişerse yemekte bir sakınca olmadığını, balıkların genelinde olabileceğini yazmışlar :KK43:
Al işte için alarak ye yiyebilirsen bundan sonra balık :KK43:
Ay deme:o
Cok da severim her yeyişimde aklıma gelecek

Baktim simdi normalmis cogu dogal balikta oluyormus. Tamamen temizlemek mumkun degil iyice pisirip yiyin diyor. Bir de sushi falan icinse dondurun ki olsunler yazmislar . Bi somon yiyordum artik onu da yemem :kusmuk:

Back
X