• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Balıksırtı ???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

zeynep.ss

gece kraliçesi
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
108
4
96
Kocaeli
Balıksırtı sac nasıl örülür deniyorum deniyorum olmuyo,cevremdede bilen yok örmesini kurudum kaldım öyle kuaförede gidip yaptırmaya utanıyorumkaydirigubbakcemile3 nasıl örülür balıksırtı sac nettende baktım anlamadım yokmudur pratik bir yolu deliriciim:1ninca:

neden utanıyosun ki kuaföre gidip yaptırmaya ben kuaförde yaptırıyorum çok da güsel oluyor bence kuaförde yaptır hem çok pahalı örmezler hem kendin zorlanırsın yapamassın zor iş çünkü:)

haha bende beceremiyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kuaföre yaptır 5 liraya yapıyolar bizim burda öyle cok masraf tutmaz,hemde sinirlerini bozmamış olursun :lepi:

Ben örebiliyorum ama sadece kendi saçımı örebiliyorum, başkasının saçını ördüğümde bi kaç dakika sonra geri açılıyor çünkü sıkı sıkı öremiyorum :bbo:

Şimdi nasıl anlatsam, tepeden saç tutamı alıp 3 e ayırın örmeye başlayın her sırada bir sağdan bir soldan ince ince saçlar alıp örgünüze dahil edin....

Ben örebiliyorum ama sadece kendi saçımı örebiliyorum, başkasının saçını ördüğümde bi kaç dakika sonra geri açılıyor çünkü sıkı sıkı öremiyorum :bbo:

Şimdi nasıl anlatsam, tepeden saç tutamı alıp 3 e ayırın örmeye başlayın her sırada bir sağdan bir soldan ince ince saçlar alıp örgünüze dahil edin....

aynen böyle zemuszemus

resim13mb71.jpg

resim2ld01.jpg

resim3wi91u.jpg

resim4wh81.jpg

resim5xn91.jpg

Son düzenleme:
bayılırım balık sırtına..saçlarımı 2 yandan ördürürüm hep herkezde çok beğenir:dance:sadece arkadan yaptırdığımda olur(şu an değil ama kısa şimdi)kendin yapamassın,kuaföre gitsene deli kız nie utanıyosunkaydirigubbakcemile2

Gittim kuaföre yaptırdım süper oldular:teytey: 3 gündür acmadım kıyamıyorumsırnaşık şey ama ben kendimde yapmak istiyorum,her zaman kuaförü nerden bulucam:1rolleyes: yukardaki resme baktım baktım hala çözemedim,bende mi problem var acaba:roflol:

ya arkadaşlar bişe sorcam bnm saçım hem katlı kesim hemde perçem var.. balıksırtı yaptırabilmek için saçın her tarafında boyutu eşit olması mı gerekioo?? lütfen aciLL

bu örgüden saç bandı yapma videosu ççok güzel ben bunu denicem zaten uzun zamandır üstünde çalışıyodum :emir_bebek:

herkese yaptım bi kendime yapamadım yaa, pek de yakışıo ama :çok üzgünüm:

bende bi beceremedim gitti,kardesim gozumun onunde yapti,yok anam beceremedim gene:mymeka:

unutmadan, ben bunu 3'lü değil 2'li yapıorum, daha güzel oluo, balık kılçığı şeklinde:1rolleyes:

balık kılçığıda çok güzel oluyo :) acaba bu bant şeklinde örgüyü yapabilen arkadaşlar varsa bize yardım edebilirmiiii :))

Arkadaşlar birşey merak ediyorum.ben 2 tane balıksırtı örüyorum saçımı ama bi kızda gördüm.o iki ayrı balıksırtı saçı topuz gibi kafasına monte etmişti siz nasıl yapıldığını biliyormusunuz acaba?Bana yardımcı olabilir misiniz lütfen :)

Back