Balıkla pedikür

zeyno1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
6
0
36
İstanbul
merhabalar,
dün aksam işten dönerken kadıköyde yeni açılan bir yere uğradım. Balıkla pedikür salonuymus. İnanılmaz bir ortamla kariılaitım. Çok rahatlatıyor balıklar çünkü pedikür ile birlikte aynı zamanda masajda yapıyorlar. Sık sık gitmeyi düşünüyorum. Çalışan arkadaşlarda çok şirinler söz verdim bir yerlerde bahsedeceğim diye. Buradan başladım.

Balık ve pedikürün aynı cümlede geçmesi bile gerçekten çok ilginç. Daha Aquajen'nin kapısından içeri ilk girdiğinizde içinizdeki merak duygusu iyice artıyor. Ayaklarınızı akvaryuma sokana kadar heyecanınız en üst seviyeye ulaşıyor. Sonrasında balıklar ayaklarınıza masaj yapmaya başlar başlamaz müthiş bir sakinlik ve huzur hissediyorsunuz. Ve tüm yorgunuzluğunuz balıkların dokunuşları ile ayağınızın ucundan uçup gidiyor. Özellikle tüm haftanın yorgunluğunu atmak ve bunu yaparken ayaklarınızın güzelliğinide sağlamak için harika bir yer. Balıkla pedikürü herkese tavsiye ederim. Yolunuz Kadıköy'den geçerse mutlaka uğrayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sivas Kangal'da da balıklı çermik vardır daha büyük havuzlarda..Genelde sedef hastalığı için giderler ve de şifa bulup dönerler.
Bizde gitmiştik gezmek amaçlı ben sadece ayaklarımı sokmuştum,gıdıklıyorlar sanki.çok hoş..

yasadigim yerde o kadar yaygin ki tanidigim bildigim herkes yaptiriyor kizlar. ben hala cesaret edemedim cunku ben inanilmaz gidiklanirim ayaklarimdan. normal pedikure de bu sebeple gidemiyorum. bilemiyorum deneyebilir miyim aslinda cok istiyorum cunku her giden yumusacik oldu inanilmaz guzel oldu diyor cok ozeniyorummm :18:

Sedef hastaları için gerçekten şifa oluyormuş. Pedikür için gittiğim yerde birkaç sedef hastası ile tanıştım ve etkisine bende şahit oldum. Zaten burdaki balıklarda Sivas Kangal balığıymış..

Sedef hastaları için gerçekten şifa oluyormuş. Pedikür için gittiğim yerde birkaç sedef hastası ile tanıştım ve etkisine bende şahit oldum. Zaten burdaki balıklarda Sivas Kangal balığıymış..

evet sedef hastaları özellikle havuzlu bölümlerini tercih ediyorlarmış. Denedim tabiki :) Cok temiz. Bir küvetin içine giriyorsunuz, odanın içinde ayrı olarak duşakabini de var, başlamadan önce ve bittikten sonra sıcak duş alabiliyorsun odayı size veriyorlar. Annemle birlikte gitmiştik o da odada beni bekledi benimle sohbet ede ede. Birdahakine yalnız gidicem:) duymasın

sedef hastalığına iyi geldiğini duymuştum bende. özellikle balıkların dokunduğunda verdiği his çok güzel :)

çok enteresanmış ama inş. hijyenikdir bu salon o balıklar hastalıklı ayakları ısırıp sonra sizin ayağınızı ısırıyo düşünmesi bile içimi ürpertti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…