var tabiki ailesi akrabaları orda yaşıo ama işte tam samimi olamadım daha :) makyaja gelince bende ağırdan hoşlanmıyorum. doğal ve pürüssüz olmadı rengarenk suratım olsun istememlmaz: o yüzden makyaj olayında titizim. konuştuğun kişinin bilgilerinide bana verirsen çok sevinirimopuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşım. Ben de Ankarada oturuyorum düğünüm 17-18 Eylülde Balıkesirde olacak. 19unda da Muğlada olacak nasipse. Bu güzel yola aynı zamanlarda çıkıcaz seninle:) Eylül gelirmi hemen yaa Balıkesirde iyi bir kuaför bakıyorum. fiyatlar ne durumda acaba_? hihoyyyt
valla şeker bende şafak sayıyorum gelirmi eylül die kaydirigubbakcemile3 valla bende para önemli değil ogün çok güzel olsun başka bişi istemiyorum. xsenin düğünün nerde olacak?
elmas çookkk pahalı.bak elmasın en favori elmanı ayrıldı şu an başka bir yerde çalışıyor.ismi gökhan.kuaför ise 52 evlerde vali konağı sırasında.ama kuaförün adını bilmiyorum.yeri tarif ettim çok kolay yerde ana yol üzerinde valikonağının hemen sırasında ..bence elmasa bi çuval para dökmeyin aynı işi o çocukta görür.
Merhaba arkadaşım. Ben de Ankarada oturuyorum düğünüm 17-18 Eylülde Balıkesirde olacak. 19unda da Muğlada olacak nasipse. Bu güzel yola aynı zamanlarda çıkıcaz seninle:) Eylül gelirmi hemen yaa Balıkesirde iyi bir kuaför bakıyorum. fiyatlar ne durumda acaba_? hihoyyyt
benim de ilk düğünüm balıkesir'De.
ikincisi fethiye'de kaydirigubbakcemile2 fiyat konusunda bilgim yok açıkcası düğünden sonra bilgilendirebilirim sizi..
emma ve derins tavsiyeniz için çok teşşekür ederim. bana açık olarak tam adreslerni yazarsanız bidahaki ay balıkesire gelicem ilk kez hepsini ziyaret edip bakmak istiyorum. ilke ve despo sizinde önerilerinizi bekliyorum. alternatifim olur. bu porselen makyajı yapabiliyorlarmı? çok soru sordum ama içim kıpır kıpır saçı okadar umursamıyorum ama makyajdan çok korkuyorum.. bu arada düğün için gala diye bi yerden gün aldı nişanlım güzelmi sizce orası? şimdiden hepinize teşekkür ederim gelininiz olmaya geliyorum
canım adres bu aslında kendim de yazardım ama şimdi bilmiorsn balıkesiri ve nişanlınında gözüne çarptığını sanmıorm yani görmemştir bu nette ki adres Eski Kuyumcular Mah. Tevfik sağlam paşa Cad. Narin Apt. No:8/1 Balıkesir / merkez / BALIKESİR yinede bn sana bnm bildiğim kadarınıda yazıym ptt'yi geçince hemen arada the gool var onun yanındaki kısımda zaten kafanı kaldırınca görürsn kuaför elmas yazıo sırnaşık şey
ablama yapılan makyaj çok dogaldı cnm öle kalıp gbi duran makyajlardan deildi
evet biraz pahalı olabilir ki o zmn ne kadr ödediler onu bile bilmiorm yalnız güzel yaptkları kesin.. sen yine de iyi araştr cnm bu sadece yardımcı olmak için verdğim bi fikir uygulayp uygulamamk sana kalmış iyi arştr tekrardan mutluluklar cnm opuyorumnanaktan
canım adres bu aslında kendim de yazardım ama şimdi bilmiorsn balıkesiri ve nişanlınında gözüne çarptığını sanmıorm yani görmemştir bu nette ki adres Eski Kuyumcular Mah. Tevfik sağlam paşa Cad. Narin Apt. No:8/1 Balıkesir / merkez / BALIKESİR yinede bn sana bnm bildiğim kadarınıda yazıym ptt'yi geçince hemen arada the gool var onun yanındaki kısımda zaten kafanı kaldırınca görürsn kuaför elmas yazıo sırnaşık şey
ablama yapılan makyaj çok dogaldı cnm öle kalıp gbi duran makyajlardan deildi
evet biraz pahalı olabilir ki o zmn ne kadr ödediler onu bile bilmiorm yalnız güzel yaptkları kesin.. sen yine de iyi araştr cnm bu sadece yardımcı olmak için verdğim bi fikir uygulayp uygulamamk sana kalmış iyi arştr tekrardan mutluluklar cnm opuyorumnanaktan
sağol emma gerekirse tavsiye edilen heryere teker teker gidip prova yaptırıcam çok teşekkür ediyorum hepinizopuyorumnanaktan dediğin yerede mutlaka gidicem
benim de ilk düğünüm balıkesir'De.
ikincisi fethiye'de kaydirigubbakcemile2 fiyat konusunda bilgim yok açıkcası düğünden sonra bilgilendirebilirim sizi..
ben de elmas'ı biliyorum ve gittiğim bir kuaför aynı zamanda çok da memnundum
fiyat konusuna gelince biraz daha fiyatlı olabilir ama gerçekten güzel iş çıkarıyorlar ve bu düğün bir kez olucak bişey tavsiye ederim bence eğer şartlar uygunsa hiç düşünmeden gidilebilir yalnız yaptıracaksan kesinlikle elmas'ın kendisine yaptır onu özellikle talep et o özel olarak herkesle ilgilenmiyo genelde kendisi ilgilenmiyo hatta ama o özel gün için ilgilenmesi gerek
o nedenle bunu iste canım
mutluluklar :)
ben de elmas'ı biliyorum ve gittiğim bir kuaför aynı zamanda çok da memnundum
fiyat konusuna gelince biraz daha fiyatlı olabilir ama gerçekten güzel iş çıkarıyorlar ve bu düğün bir kez olucak bişey tavsiye ederim bence eğer şartlar uygunsa hiç düşünmeden gidilebilir yalnız yaptıracaksan kesinlikle elmas'ın kendisine yaptır onu özellikle talep et o özel olarak herkesle ilgilenmiyo genelde kendisi ilgilenmiyo hatta ama o özel gün için ilgilenmesi gerek
o nedenle bunu iste canım
mutluluklar :)
hayır canım o da erkek zaten ama adamın adı elmas
kuaförün sahibi de o
ayrıca yaklaşık on çalışanı falan var çalışanların da neredeyse hepsi erkek
ben çok memnundum kuaför olarak çok modern ve güzel şeyler yapıyolar beğendiğin bişi olur da gösterirsen aynını yapabilirler
tabi önce kendin gidip konuş bilgi al son karar yine senin
canim benim dugunum galada olucak ama ben balieksirle ilgili hicbirsey bilmiyorum yardima ihtiyacim var kuafor makyaj fotografci bide dugunu burda olan varsa nasil oluyor yemekli olucka benimkisi ama iimidir yemekleri pastasi?? cok sagolun simdiden oneri ve tavsiyeleriniz icin..