Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balıkesirde düğünüm olacak hiç bir fikrim yok balıkesirle ilgili. kuaför ve makyaj için yardıma ihtiyacım varbilmiyorumkismile
orayada yazdımda cvp yokbide şansımı burda deniyim dedim.. ilginize teşekkür ederim
a.s çok memnun olurum. makyaj işi ince iş bilirsin prensesede dönebilirsin kurbağayada eyvahedigeldismile
ben Balıkesirdeyim şu an için sana yardımcı olabilirim istersen :)
bu arada bende balıkesir deyim ve kızımın adı ilke:))))))))
emma ve derins tavsiyeniz için çok teşşekür ederim. bana açık olarak tam adreslerni yazarsanız bidahaki ay balıkesire gelicem ilk kez hepsini ziyaret edip bakmak istiyorum. ilke ve despo sizinde önerilerinizi bekliyorum. alternatifim olur. bu porselen makyajı yapabiliyorlarmı? çok soru sordum ama içim kıpır kıpır saçı okadar umursamıyorum ama makyajdan çok korkuyorum.. bu arada düğün için gala diye bi yerden gün aldı nişanlım güzelmi sizce orası? şimdiden hepinize teşekkür ederim gelininiz olmaya geliyorum![]()
Benim düğünüm de gala'da :kedi:
İstersen balıkesir'de olursan gelip bakabilirsin ortama 6 şubat'ta düğün.
Gala açılalı birkaç yıl oluyor ama şu anda balıkesir'in en popüler yeri..
Müziği,pastaları,hizmeti hepsi çok güzel ,içim rahat benim..
Güzel bir seçim yapmış nişanlın canım..
Kuaför Hayriye porselen makyaj yapıyor ben yaptırmayı düşünmüyorum ama arkadaşlarıma yaptı önceki düğünlerde..
Sizin düğün ne zaman..?
Benim düğünüm de gala'da :kedi:
İstersen balıkesir'de olursan gelip bakabilirsin ortama 6 şubat'ta düğün.
Gala açılalı birkaç yıl oluyor ama şu anda balıkesir'in en popüler yeri..
Müziği,pastaları,hizmeti hepsi çok güzel ,içim rahat benim..
Güzel bir seçim yapmış nişanlın canım..
Kuaför Hayriye porselen makyaj yapıyor ben yaptırmayı düşünmüyorum ama arkadaşlarıma yaptı önceki düğünlerde..
Sizin düğün ne zaman..?
benim düğünümde 25 eylülde.. 18 eylüldede ankarada kına gecem olacak. makyajını nerde yaptıracaksın? şubat orda olursam kesin uğrarım cnm.:asigim:
derinss cim tebrikler.evet gala seçkin bir yer.çok şanslısın canım hayırlı olsun.
.