Balıkesirli arkadaşlar

selam kızzzzlar bende bandırmalıyım tam 19 senem orda gectiş sonra evlendim ist yerlestik ama sıksık annemlerin yanına geliyorum bende

selam kızzzzlar bende bandırmalıyım tam 19 senem orda gectiş sonra evlendim ist yerlestik ama sıksık annemlerin yanına geliyorum bende

slmm hoşgeldin canım sende aynı benim gibisin desene bende istanbula evlendim 1sene önce bende sık sık gidip geliyorum hatta şuan bebişim oldu ve balıkesire annemlerin yanına geldimmm ist.neresindesiniz

slmm hoşgeldin canım sende aynı benim gibisin desene bende istanbula evlendim 1sene önce bende sık sık gidip geliyorum hatta şuan bebişim oldu ve balıkesire annemlerin yanına geldimmm ist.neresindesiniz

merhaba canım bebişin hayırlı olsun allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin ist sultangazide oturuyorum ben sen nerde oturuyorsun

hoşgelmişsin canım memleketimize.kaç senelik evlisin nasıl alışabildinmi balıkesire:?

teşekkür ederim 2 yıllık evliyim balıkesirin sıcağını çok seviyorum malum soğuk memleket çocuğu olunca
fakat merkezde sosyal hayat yok eşimin işinden dolayıda hafta sonları bile kaçamıyos kıyılara hayırlısı bakalım
ben öğretmenim kepsut ta ulaşım kolay balıkesir küçük olduğu için birde bu yönünü seviyorum

meraba canım hoşgelmişsin memleketimize=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…