Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben doğumu bursada yapacağım. Ayrıntılı ultrason için bilgi almak istemiştim.Sevgi hastanesinde doğum 1200 tl ve normal sezeryan farketmiyor bende artık Nurettin Serinkana gidiyorum
Anladım ayrıntılıultrasonda 50 tl sadece muayene parası ödüyorsunuz Nurettin Bey yapıyor ultrasonu birde bir doktor daha varmış o yapıyormuş fiyat çok uygunBen doğumu bursada yapacağım. Ayrıntılı ultrason için bilgi almak istemiştim.
Aynen fiyatı banada çok uygun geldi. renkli ultrason mu birde cd veriyorlar mı?Anladım ayrıntılıultrasonda 50 tl sadece muayene parası ödüyorsunuz Nurettin Bey yapıyor ultrasonu birde bir doktor daha varmış o yapıyormuş fiyat çok uygun
Aynen fiyatı banada çok uygun geldi. renkli ultrason mu birde cd veriyorlar mı?
Ben o zaman nurettin beye gideyim bi ya memnun kalmazsam başka yerede giderim nolcak altı üstü 50 liraValla onu bilmiyorum cd veriyormu benim doktorum nurettin bey ama detaylıyı sehir dışında olduğum için ona yaptıramadım istanbulda yaptırdım inanın nurettin beyin 3 boyutlu renkli ultrasonu burdaki 4 boyutludan daha netti burda 250 tl verdim hiçte öyle net görüntüler çıkarmadı bu zamana kadar nurettin beyin verdiği resimler çok daha netti
Nurettin bey fazla konuşmaz ama iyi bir doktor detaycı normal ultrason kontrollerimde bile baya uzun inceliyor inşallah memnun kalırsınızBen o zaman nurettin beye gideyim bi ya memnun kalmazsam başka yerede giderim nolcak altı üstü 50 lira
canım merhaba konu açılalı 2 yılı geçmiş ama görüyorum yine hamilesin hemde aynı günlerimiz :) Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Hala Balıkesir de misin ilk doğumun Mine Hanım da mı oldu ben ona gitmek istiyorum ama randevu bulamadım. İlk gebeliğini kim takip etti memnun kaldın mı beni bilgilendirirsen sevinirim canımBen Balıkesir'de yaşıyorum Alaaddin kaçara gidiyorum en güvenilir o çünkü.. Üniversiteye de gidebilirsin ama oranın acili yok diye biliyorum.. Mine İslimye Taşkın ve Ertan diye bi doktor soyadını bilemicem zaten ikisi var orda sadece onlardan birine gidebilirsin ben aşılamamı Mine hanımla yaptırmıştım tutmamıştı ama çok tatlı çok güleryüzlü bi kadın.. Randevu sistemleri var eğer randevu dışı özel muayeneye gidersen 100 liraydı 1 yıl önce fln ücreti.. Sormak istediğin başka bişey varsa cevaplayabilirim.. Mehmet şırvancıda aydın şavklıda çok iyi ve eski doktorlar ama başları hepsinin çok kalabalık olduğu için seninle uzun uzadıya konuşma fırsatları olmuyor çünkü hakverirsinki senin gibi bebişini görmek için sırada bekleyen kaç tane insan oluyor :)
Evet şuan 2.ue hamileyim :) oğlumda da alaattin kaçar a gittim kızımda da ona gidiyorum canım :)canım merhaba konu açılalı 2 yılı geçmiş ama görüyorum yine hamilesin hemde aynı günlerimiz :) Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Hala Balıkesir de misin ilk doğumun Mine Hanım da mı oldu ben ona gitmek istiyorum ama randevu bulamadım. İlk gebeliğini kim takip etti memnun kaldın mı beni bilgilendirirsen sevinirim canım![]()
Evet şuan 2.ue hamileyim :) oğlumda da alaattin kaçar a gittim kızımda da ona gidiyorum canım :)mine hanıma tekrar gittin mi canım gebelikte
mine hanıma gittin mi hiç gebelikte canım veya onda doğum yapan tanıdıgın varmı hiçEvet şuan 2.ue hamileyim :) oğlumda da alaattin kaçar a gittim kızımda da ona gidiyorum canım :)
Mine hanıma 6 ay gittim zaten 1 tane tüpüm var diş gebelikten diğerini kaybetmiştim o 1 tüpümü açmıştı ameliyatla sonra aşılama oldum 1 kere ama tutmamıştı. Yanında çalışan emine diye bi doktor daha vardı o zamanlar bilmiyorum hala var mı ona normal yollarla hamile kalabilir miyim diye sormuştum ama mümkün olamayacağını ancak ilaç tedavisiyle hamile kalabileceğimi söylemişti sonra o üzüntüyle bi daha gitmedim.. Allaha şükürler olsun oğlumda kızımda tedavisiz oldu..mine hanıma gittin mi hiç gebelikte canım veya onda doğum yapan tanıdıgın varmı hiç
Merhaba canım ben temmuz da doğum yaptım mine hanım da sormak istediğin varsa yardımcı olayımmine hanıma gittin mi hiç gebelikte canım veya onda doğum yapan tanıdıgın varmı hiç
Merhaba canım sezeryan mi oldu doğumun nasıl geçti bi sıkıntı yaşadın mi öncesi sonrasıMerhaba canım ben temmuz da doğum yaptım mine hanım da sormak istediğin varsa yardımcı olayım
Başından beri mine hanıma mi gidiyordun bende tansiyon çıktı gebeliği bağlı riskli gebeliklerde iyi olduğunu duydum mine hanıma geçmek istiyorum o yüzden ama bu ay randevu alamadım seminer deymiş dönene kadar da bn 25 haftalık falan olucam bir de muayene ve doğum ücretleri nasıl oldu canım bilgi verirsen çok sevinirimMerhaba canım ben temmuz da doğum yaptım mine hanım da sormak istediğin varsa yardımcı olayım
ben şuan sevgi hastanesinde nurettin beye gidiyorum memnunum da ama kendi sağlık sorunlarımdan dolayı mine hanıma da gitmek istiyorum mine hanım fakültede. bu arada ilk dogumum nurettin beyde oldu bi sıkıntı yasamadımMerhaba kızlar bende balıkesırdeyım ve 28 haftalık hamıleyım.mıne hanım hangı hastanede.ben dogum için doktor ve hastane arıyorum.Sehır hastanesını dogum için guzwl dıyorlar ams hıc gıtmedım .kararsızlık içindeyım.Ya sevgıye yada sehır hastanesıne gıdecem.banada fıkır verırmısınız.?
Fakultede dogum oluyormu?Bırde ücretler nasıl dogum ücretlerı.Bır bılgınız varmı?sevgı hastanenınkını 2500 dıye duydum.dogrumuben şuan sevgi hastanesinde nurettin beye gidiyorum memnunum da ama kendi sağlık sorunlarımdan dolayı mine hanıma da gitmek istiyorum mine hanım fakültede. bu arada ilk dogumum nurettin beyde oldu bi sıkıntı yasamadım
Evet 2500 sevgide şuan fakültede de arkadaşım yapmıştı iki sene önce sadece oda ücreti vermişti ama şuan nasıl hiç bilmiyorumFakultede dogum oluyormu?Bırde ücretler nasıl dogum ücretlerı.Bır bılgınız varmı?sevgı hastanenınkını 2500 dıye duydum.dogrumu
Canım kusura bakma sureklı soru soruyorum ama fakultede dogum yapan arkadasınız memnun kaldımı.doguma doktor gırıyormu yoksa ebelermı gırıyor.Evet 2500 sevgide şuan fakültede de arkadaşım yapmıştı iki sene önce sadece oda ücreti vermişti ama şuan nasıl hiç bilmiyorum