Balıkesirde iyi kadin dogum doktoru ve ayrıntılı ultrason yardıım

Merhaba üniversite hastanesinde asılama yaptırmayı düşünüyorum mine hanım nasıl biri asistanlarımı bakıyo kendimi muayne ediyor aşılamayı mine hanim mi yaptı özel randevu nasıl oluyor bilgi verebilirmisiniz
Benimle hep kendi ilgilenmişti asistanları hazırlıyor sonrasına karışmıyor aşılamamı da kendisi yapmıştı ama tabi yanında hep bi kaç tane asistan oluyor.. özel randevu denilen şey mesela hiç randevu almadan gittin o gün içinde bakılmak istiyorsun 100 tl veriyorsun onun karşılığında bakıyorlar..

Benimle hep kendi ilgilenmişti asistanları hazırlıyor sonrasına karışmıyor aşılamamı da kendisi yapmıştı ama tabi yanında hep bi kaç tane asistan oluyor.. özel randevu denilen şey mesela hiç randevu almadan gittin o gün içinde bakılmak istiyorsun 100 tl veriyorsun onun karşılığında bakıyorlar..
Çok tesekkür ederim akın beye gittim ben üniversiteye asistanlar baktı şu testleri yapım gelin dedi cok kararsız kaldım :(

Çok tesekkür ederim akın beye gittim ben üniversiteye asistanlar baktı şu testleri yapım gelin dedi cok kararsız kaldım :KK43:
Valla canım ben gideli baya oldu belki rutin hastalarına bakıyordur Mine hanım çünkü biz 1 kere gitmedik ona ve ben baya umutsuz vaka olarak gittim yani hem dış gebelik geçmişim vardı hemde bebiş olmuyodu.. benimle hep kendi ilgilendi.. Akın ustadan bahsediyorsun sanırım onu da çok duydum ama hiç gitmedim.. Allah'ım derdinin dermanı nerdeyse seni oraya yönlendirsin canım inşallah

Valla canım ben gideli baya oldu belki rutin hastalarına bakıyordur Mine hanım çünkü biz 1 kere gitmedik ona ve ben baya umutsuz vaka olarak gittim yani hem dış gebelik geçmişim vardı hemde bebiş olmuyodu.. benimle hep kendi ilgilendi.. Akın ustadan bahsediyorsun sanırım onu da çok duydum ama hiç gitmedim.. Allah'ım derdinin dermanı nerdeyse seni oraya yönlendirsin canım inşallah
amin canım inş çok tesekkür ederim cvp verdiğinj için sende saglıcakla al bebegini kucagına

canım birsey sormak istiyorum aşılama oldugunda rahim filmi cekildinmi
Aşılama olmadan önce çekilmiştim ama benim sol tüpüm Yok sağ taraf da tıkalı gözüktüğü için ameliyat olmak zorunda kalmıştım

Aşılama olmadan önce çekilmiştim ama benim sol tüpüm Yok sağ taraf da tıkalı gözüktüğü için ameliyat olmak zorunda kalmıştım
nerede cekilmiştin canım fakültede mi acılı bir işlem mi pazartesi bende cekilecegimde o_O

nerede cekilmiştin canım fakültede mi acılı bir işlem mi pazartesi bende cekilecegimde o_O
Evet fakültede çekilmiştim canım şöyle diyim tüpü tıkalı olanlarda adet ağrısının biraz fazlası oluyormuş benim öyle olmuştu ama geçenlerden bi arkadaşım yaptırdı fakültede onunda hiç ağrısı olmamış tüpleri açıkmış

Evet fakültede çekilmiştim canım şöyle diyim tüpü tıkalı olanlarda adet ağrısının biraz fazlası oluyormuş benim öyle olmuştu ama geçenlerden bi arkadaşım yaptırdı fakültede onunda hiç ağrısı olmamış tüpleri açıkmış
Saol canım tesekkür ederim bilgiler için

Hayir ama ben dogumumu ataturk devlette yaptim ama bin pisman oldum o yuzden imkanin varsa ozele gitmeni tavsiye ederim

Hayir ama ben dogumumu ataturk devlette yaptim ama bin pisman oldum o yuzden imkanin varsa ozele gitmeni tavsiye ederim
Teşekkür ederim bende şuanda eski askeri hastaneye gidiyorum ama ben daha içerideyken başka hasta sokuyorlar ve hiç birşey soramıyorum o yüzden özelde doğum yapmak istiyorum fiyatını merak ettim birde memnun mu acaba doğum yapanlar . Çok uçun fiyatlar değilse imkanları zorlamak istiyorum

Isterseniz yarin sevgi hastanesini arayip bi sorun bilgi verirler. Ama dogum yaapanlar memnun mu bilemiyorum

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim kimseyi bu yolda darda birakmasin

Bir arkadasım dogum yaptı memnundu 1500-1800 arasında sanırım öle biseyler demişti ama onun doktoru dısardan gelmişti belki daha uygunada olabilir

İyi günler Bir tanıdığım sevgi hastanesinde ayrıntılı ultrasona gitmiş. Ben bursadayaşıyorum. Burda fiyatlar çok uçuk 250 300 tl arası. Sevgi hastanesinde 50 tl olduğunu duydum. Önerirmisiniz. Balıkesirli olarak bilginiz vardır belki diye yazdım.

Back
X