Benimle hep kendi ilgilenmişti asistanları hazırlıyor sonrasına karışmıyor aşılamamı da kendisi yapmıştı ama tabi yanında hep bi kaç tane asistan oluyor.. özel randevu denilen şey mesela hiç randevu almadan gittin o gün içinde bakılmak istiyorsun 100 tl veriyorsun onun karşılığında bakıyorlar..Merhaba üniversite hastanesinde asılama yaptırmayı düşünüyorum mine hanım nasıl biri asistanlarımı bakıyo kendimi muayne ediyor aşılamayı mine hanim mi yaptı özel randevu nasıl oluyor bilgi verebilirmisiniz
Çok tesekkür ederim akın beye gittim ben üniversiteye asistanlar baktı şu testleri yapım gelin dedi cok kararsız kaldımBenimle hep kendi ilgilenmişti asistanları hazırlıyor sonrasına karışmıyor aşılamamı da kendisi yapmıştı ama tabi yanında hep bi kaç tane asistan oluyor.. özel randevu denilen şey mesela hiç randevu almadan gittin o gün içinde bakılmak istiyorsun 100 tl veriyorsun onun karşılığında bakıyorlar..
Valla canım ben gideli baya oldu belki rutin hastalarına bakıyordur Mine hanım çünkü biz 1 kere gitmedik ona ve ben baya umutsuz vaka olarak gittim yani hem dış gebelik geçmişim vardı hemde bebiş olmuyodu.. benimle hep kendi ilgilendi.. Akın ustadan bahsediyorsun sanırım onu da çok duydum ama hiç gitmedim.. Allah'ım derdinin dermanı nerdeyse seni oraya yönlendirsin canım inşallahÇok tesekkür ederim akın beye gittim ben üniversiteye asistanlar baktı şu testleri yapım gelin dedi cok kararsız kaldım
amin canım inş çok tesekkür ederim cvp verdiğinj için sende saglıcakla al bebegini kucagınaValla canım ben gideli baya oldu belki rutin hastalarına bakıyordur Mine hanım çünkü biz 1 kere gitmedik ona ve ben baya umutsuz vaka olarak gittim yani hem dış gebelik geçmişim vardı hemde bebiş olmuyodu.. benimle hep kendi ilgilendi.. Akın ustadan bahsediyorsun sanırım onu da çok duydum ama hiç gitmedim.. Allah'ım derdinin dermanı nerdeyse seni oraya yönlendirsin canım inşallah
Âmin canım Allah razı olsun çok sağolamin canım inş çok tesekkür ederim cvp verdiğinj için sende saglıcakla al bebegini kucagına
canım birsey sormak istiyorum aşılama oldugunda rahim filmi cekildinmiÂmin canım Allah razı olsun çok sağol
Aşılama olmadan önce çekilmiştim ama benim sol tüpüm Yok sağ taraf da tıkalı gözüktüğü için ameliyat olmak zorunda kalmıştımcanım birsey sormak istiyorum aşılama oldugunda rahim filmi cekildinmi
nerede cekilmiştin canım fakültede mi acılı bir işlem mi pazartesi bende cekilecegimdeAşılama olmadan önce çekilmiştim ama benim sol tüpüm Yok sağ taraf da tıkalı gözüktüğü için ameliyat olmak zorunda kalmıştım
Evet fakültede çekilmiştim canım şöyle diyim tüpü tıkalı olanlarda adet ağrısının biraz fazlası oluyormuş benim öyle olmuştu ama geçenlerden bi arkadaşım yaptırdı fakültede onunda hiç ağrısı olmamış tüpleri açıkmışnerede cekilmiştin canım fakültede mi acılı bir işlem mi pazartesi bende cekilecegimde
Saol canım tesekkür ederim bilgiler içinEvet fakültede çekilmiştim canım şöyle diyim tüpü tıkalı olanlarda adet ağrısının biraz fazlası oluyormuş benim öyle olmuştu ama geçenlerden bi arkadaşım yaptırdı fakültede onunda hiç ağrısı olmamış tüpleri açıkmış
Teşekkür ederim bende şuanda eski askeri hastaneye gidiyorum ama ben daha içerideyken başka hasta sokuyorlar ve hiç birşey soramıyorum o yüzden özelde doğum yapmak istiyorum fiyatını merak ettim birde memnun mu acaba doğum yapanlar . Çok uçun fiyatlar değilse imkanları zorlamak istiyorumHayir ama ben dogumumu ataturk devlette yaptim ama bin pisman oldum o yuzden imkanin varsa ozele gitmeni tavsiye ederim
Amin çok teşekkür ederim telefonda fiyat vermiyorlarmış en kısa zamanda gidip öğrenicem inşallah çok sağolunAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim kimseyi bu yolda darda birakmasin
Çok teşekkürler herhalde onların doktoruna gitsem biraz daha uygun olabilirBir arkadasım dogum yaptı memnundu 1500-1800 arasında sanırım öle biseyler demişti ama onun doktoru dısardan gelmişti belki daha uygunada olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?