Balıkesirde iyi kadin dogum doktoru ve ayrıntılı ultrason yardıım

Başından beri mine hanıma mi gidiyordun bende tansiyon çıktı gebeliği bağlı riskli gebeliklerde iyi olduğunu duydum mine hanıma geçmek istiyorum o yüzden ama bu ay randevu alamadım seminer deymiş dönene kadar da bn 25 haftalık falan olucam bir de muayene ve doğum ücretleri nasıl oldu canım bilgi verirsen çok sevinirim
Merhaba canım tekrar geçmiş olsun 2 sene dir mine hanım benim dr um gebelik öncesi tedavi ve gebelik takibimi yaptı kendisi çok başaralı ve ilgili bir dr özel randevu alıyorsun 125 tl gibi bir ücreti vardı muayne için internet sitesinden takip edebilirsin ben oradan alirdim randevularımı
Doğum sadece sezeryan oluyor fakültede normal doğum yok hoca ameliyat etsin dersen 600 tl bir ücreti var odalar çift kişilik tek istersen yer varsa 90 tl oda ücreti var ben memnun kaldım bir sorun yaşamadım çok şükür doğum öncesi ve sonrasında herşey yolunda gitti tavsiye ederim mine hocayı çok kalabalık oluyor hastası fazla özel randevu alıp git yoksa asistanları ilgilenir

Fakultede dogum oluyormu?Bırde ücretler nasıl dogum ücretlerı.Bır bılgınız varmı?sevgı hastanenınkını 2500 dıye duydum.dogrumu
Fakültede sadece sezeryan doğum oluyor hoca ücreti oda ücreti falan dersen en fazla 750 tutar sevgi hastanesini de sormuştum 2500 2800 arasında değişiyordu

Merhaba canım tekrar geçmiş olsun 2 sene dir mine hanım benim dr um gebelik öncesi tedavi ve gebelik takibimi yaptı kendisi çok başaralı ve ilgili bir dr özel randevu alıyorsun 125 tl gibi bir ücreti vardı muayne için internet sitesinden takip edebilirsin ben oradan alirdim randevularımı
Doğum sadece sezeryan oluyor fakültede normal doğum yok hoca ameliyat etsin dersen 600 tl bir ücreti var odalar çift kişilik tek istersen yer varsa 90 tl oda ücreti var ben memnun kaldım bir sorun yaşamadım çok şükür doğum öncesi ve sonrasında herşey yolunda gitti tavsiye ederim mine hocayı çok kalabalık oluyor hastası fazla özel randevu alıp git yoksa asistanları ilgilenir
Özel randevu aldığımda mine hanım kendisi ilgileniyo dimi şubat ayında gidicem inşallah bende ocak icon hiç randevu açmamış seminerdeymiş malesef inşallah gidicem canım çok sağol

Fakültede sadece sezeryan doğum oluyor hoca ücreti oda ücreti falan dersen en fazla 750 tutar sevgi hastanesini de sormuştum 2500 2800 arasında değişiyordu
Benım normal dogum olacak canım.o zmn fakulteye gıdemıyecem.Bır sorun olurda sezeryan olmam gerekırse mıne hanım aklımın bır kosesınde.keske normal dogumda olsaydı.

Tgbptn Tgbptn cannım merhaba 30nisan için sezeryan günü verdimine hanım bana da 38+1 de alınıcak üzerinden zaman geçti ama senikac haftalıkken almıştı cok heyecanlıyım ve korkuyorum

Tgbptn Tgbptn cannım merhaba 30nisan için sezeryan günü verdimine hanım bana da 38+1 de alınıcak üzerinden zaman geçti ama senikac haftalıkken almıştı cok heyecanlıyım ve korkuyorum
Merhaba canım az kalmis yeni okudum mesajını benim de 38+1 falandı hatırlayamıyorum ama hayırlısıyla hemen geçer bebeğine kavuşursun korkma hiç birşey hissetmiyorsun 2 3 dk ya bebeğini görüyorsun 😁

Back
X