• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balıkesirde fotoğrafci ve dis mekan

pan2049

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
9
0
6
34
Afyon
Kızlar balikesire gelin gidiyorum ama yerler hakkinda bilgi sahibi degilim fotocu kuaför ve dus cekim icin mekan bilgisi istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

siyah beyaz diye bi fotografcı var oldukca iyi professionel diye bi fotografçı var onda da orjinal fotograflar var kuaför elmas cok iyidir mekan olarak tren garı atatürk parkı bi de gidebilirseniz cunda adası :3:

eğer düğün gününden sonra çekim imkanınız varsa balıkesir/ayvalık'a gidin. özellikle cunda adası muhteşem bir mekan.

Size barış varol diyebilirim tek kelimeyle nefis fotografları var,facebook da isim olarak aratıp çektigi fotografları gör ondan sonra karar verin derim.....:34:

arkadaşlar benim önerim yerce fotoğrafçılık. ben de orada dış mekan çekimi yaptırmıştım. genellikle cunda adasına gidiliyor. ekip çok eğlenceli o yüzden de çok keyifli çekim oluyor. ve tabi sonucu sorarsanız onu da ben çok beğenmiştim :) tavsiye ederim gönül rahatlığı ile

Back