- Konu Sahibi Neysesakinim
Merhaba Hanımlar,
Bir minik derdim var.
Balıkesir Zeytinlide her sene yapılan bir festival var.
Bu sene farklı bir yaklaşım yapalım ve iznimizi bu şekilde değerlendirelim diye düşündük.
Eşimde bende rock dinleriz severiz hatta eşim hastası denilebilir.
Hep hayalimizde böyle bir şey yapmak vardı ama rotosyon uzak, para yok gibi bahanelerimiz vardı.
Hatta kışın içinde hamilelik vardı bu senede bundan dolayı olmaz dedik ama kaybettim bebeğimizi ocak ayında..
Şimdi bahanede kalmadı.
Eşim gidelim görelim bu sene izni böyle değerlendirelim diyor.
Ev kredimiz var para sıkıntısı yer yer yaşıyoruz ama daha 3-4 ay var ufak ufak biriktirebiliz diye düşünüyorum(en azından ben biriktiririm)
ama orada ne yapılır ne edilir hiç fikrim yok uçakla mı gitsek arabayla mı? araba zor yer uzak güneydoğudan gidilecek
Çadırda daha önce kalmadım kalabilir miyim? dar yerde bana daral gelir.
Geçen sene bir arkadaş gitti her çok güzel fakat lavabo duş sıkıntısı var diyor.
Ev tutalım desek yerli halk rockcılara evimiz yok tarzında yaklaşmışlar(dışardan normal insanlarız ama içimiz deli bizim-evli olduğumuz için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum)
Bende sizlerin fikrini almak istedim daha önce böyle bir tecrübe yaşayan var mı?
Çadır zor olur mu ama ortam iyiyse bu bertaraf edilebilir mi?
ulaşım nasıl planlayalım? bir şekilde gitsek araba mı tutsak?
kafamda deli sorular umarım karşılığını bulurum cevapları sizin yardımınızla çözerim.

Şimdiden çok teşekkürler,
revize:
sayfa 5 te
Bir minik derdim var.
Balıkesir Zeytinlide her sene yapılan bir festival var.
Bu sene farklı bir yaklaşım yapalım ve iznimizi bu şekilde değerlendirelim diye düşündük.
Eşimde bende rock dinleriz severiz hatta eşim hastası denilebilir.

Hep hayalimizde böyle bir şey yapmak vardı ama rotosyon uzak, para yok gibi bahanelerimiz vardı.

Hatta kışın içinde hamilelik vardı bu senede bundan dolayı olmaz dedik ama kaybettim bebeğimizi ocak ayında..

Şimdi bahanede kalmadı.
Eşim gidelim görelim bu sene izni böyle değerlendirelim diyor.
Ev kredimiz var para sıkıntısı yer yer yaşıyoruz ama daha 3-4 ay var ufak ufak biriktirebiliz diye düşünüyorum(en azından ben biriktiririm)

ama orada ne yapılır ne edilir hiç fikrim yok uçakla mı gitsek arabayla mı? araba zor yer uzak güneydoğudan gidilecek

Çadırda daha önce kalmadım kalabilir miyim? dar yerde bana daral gelir.
Geçen sene bir arkadaş gitti her çok güzel fakat lavabo duş sıkıntısı var diyor.

Ev tutalım desek yerli halk rockcılara evimiz yok tarzında yaklaşmışlar(dışardan normal insanlarız ama içimiz deli bizim-evli olduğumuz için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum)

Bende sizlerin fikrini almak istedim daha önce böyle bir tecrübe yaşayan var mı?
Çadır zor olur mu ama ortam iyiyse bu bertaraf edilebilir mi?
ulaşım nasıl planlayalım? bir şekilde gitsek araba mı tutsak?
kafamda deli sorular umarım karşılığını bulurum cevapları sizin yardımınızla çözerim.

Şimdiden çok teşekkürler,

revize:
sayfa 5 te
Son düzenleme: