• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BALIKESİR-ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ

Neysesakinim

... Erdenay Ata... Cennet seninle olsun
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
10.762
11.404
498
38
Dünya köylüsü
Merhaba Hanımlar,

Bir minik derdim var.
Balıkesir Zeytinlide her sene yapılan bir festival var.
Bu sene farklı bir yaklaşım yapalım ve iznimizi bu şekilde değerlendirelim diye düşündük.
Eşimde bende rock dinleriz severiz hatta eşim hastası denilebilir.:KK76:
Hep hayalimizde böyle bir şey yapmak vardı ama rotosyon uzak, para yok gibi bahanelerimiz vardı.:silah:
Hatta kışın içinde hamilelik vardı bu senede bundan dolayı olmaz dedik ama kaybettim bebeğimizi ocak ayında..:KK1:
Şimdi bahanede kalmadı.
Eşim gidelim görelim bu sene izni böyle değerlendirelim diyor.
Ev kredimiz var para sıkıntısı yer yer yaşıyoruz ama daha 3-4 ay var ufak ufak biriktirebiliz diye düşünüyorum(en azından ben biriktiririm):KK76:
ama orada ne yapılır ne edilir hiç fikrim yok uçakla mı gitsek arabayla mı? araba zor yer uzak güneydoğudan gidilecek:kahve:
Çadırda daha önce kalmadım kalabilir miyim? dar yerde bana daral gelir.
Geçen sene bir arkadaş gitti her çok güzel fakat lavabo duş sıkıntısı var diyor.:kusmuk:
Ev tutalım desek yerli halk rockcılara evimiz yok tarzında yaklaşmışlar(dışardan normal insanlarız ama içimiz deli bizim-evli olduğumuz için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum)o_O

Bende sizlerin fikrini almak istedim daha önce böyle bir tecrübe yaşayan var mı?
Çadır zor olur mu ama ortam iyiyse bu bertaraf edilebilir mi?

ulaşım nasıl planlayalım? bir şekilde gitsek araba mı tutsak?

kafamda deli sorular umarım karşılığını bulurum cevapları sizin yardımınızla çözerim.
:KK14:
Şimdiden çok teşekkürler,:KK31:

revize:
sayfa 5 te

Son düzenleme:
Merhaba Hanımlar,

Bir minik derdim var.
Bu sene farklı bir yaklaşım yapalım ve iznimizi bu şekilde değerlendirelim diye düşündük.
Hep hayalimizde böyle bir şey yapmak vardı ama rotosyon uzak, para yok gibi bahanelerimiz vardı.:silah:
Hatta kışın içinde hamilelik vardı bu senede bundan dolayı olmaz dedik ama kaybettim bebeğimizi ocak ayında..:KK1:
Şimdi bahanede kalmadı.
Ev kredimiz var para sıkıntısı yer yer yaşıyoruz ama daha 3-4 ay var ufak ufak biriktirebiliz diye düşünüyorum(en azından ben biriktiririm):KK76:
ama orada ne yapılır ne edilir hiç fikrim yok uçakla mı gitsek arabayla mı? araba zor yer uzak güneydoğudan gidilecek:kahve:
Geçen sene bir arkadaş gitti her çok güzel fakat lavabo duş sıkıntısı var diyor.:kusmuk:
Ev tutalım desek yerli halk rockcılara evimiz yok tarzında yaklaşmışlar(dışardan normal insanlarız ama içimiz deli bizim-evli olduğumuz için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum)o_O

Bende sizlerin fikrini almak istedim daha önce böyle bir tecrübe yaşayan var mı?

kafamda deli sorular umarım karşılığını bulurum cevapları sizin yardımınızla çözerim.

çok kalabalık oluyor
bir ev kiralayın
çadır hayatı pek iyi değil bence. o kadar insan iç içe
tuvalet sırası çok fazla oluyor.

Merhaba Hanımlar,

Bir minik derdim var.
Şimdi bahanede kalmadı.

Benim arkadaşlarım çadır aldı o Festival için.

Festival alaninda cadirda kalabilirsiniz ama cok kalabalik oluyor tuvaletler pis, cok fazla içip azitan oluyor, tavsiye etmem, ev ya da pansiyon tutacaksaniz simdiden ayarlayin yerler doluyor, festival alani turban tatil koyunun bitisigi oradan ya da dalyandaki diger otel pansiyonlardan yer ayirabilirsiniz. Insanlar evlerini de kiraya veriyor yanlis bilgi almissiniz hatta o hafta yazlikcilar bile kiraya veriyor evlerini, ama normalin 2 kati fiyat cekiyorlar o ayri.

Festival alaninda cadirda kalabilirsiniz ama cok kalabalik oluyor tuvaletler pis, cok fazla içip azitan oluyor, tavsiye etmem, ev ya da pansiyon tutacaksaniz simdiden ayarlayin yerler doluyor, festival alani turban tatil koyunun bitisigi oradan ya da dalyandaki diger otel pansiyonlardan yer ayirabilirsiniz. Insanlar evlerini de kiraya veriyor yanlis bilgi almissiniz hatta o hafta yazlikcilar bile kiraya veriyor evlerini, ama normalin 2 kati fiyat cekiyorlar o ayri.

evet çok pis oluyormuş bende kalacağımı sanmıyorum.
ama açıklanan isimler çok güzel:KK53:
içsinler ya herkes kendi halinde olur bu tür adamlardan zarar gelmez bence:-)
şaka bir tarafada herkesin kendine tabi ben oraya iki gün kafa dinlemeye tatil için gidiyorum . basit bir pansiyon bizde düşünüyoruz
bilgilendirme için teşekkürler,

Festivaller ucuz olur, salas olur, pis ve eglenceli olur. Planlamaya gerek yok. Cadirini tuvalete uzaak kur (cis kokusundan barinamazsin), yaninda degerli bir sey goturme (hirsizlik cok olur)
Gencler eglenir, her seyle karsilasabilirsin :))) pinpirikli degilsen git eglen, ben severdim :) artik kafam da sabrim da kaldirmaz, tatil yapacaksam düzen olsun isterim cunku.
Imkanin varsa arabanla git, sarmazsa kcarsiniz baska bir koya.

Merhaba,
Zeytinlide çok güzel pansiyonlar var,bence oralardan biriyle anlaşabilirsiniz.Ortam gerçekten çok rezalet oluyor çünkü 2sene önce şahsi bahçelerden çöpler,bira şişeleri,sızmış gençler çıkıyordu.Ulaşım olarak araba kiralarsanız sizin için rahat olur hem etraftaki güzel plajlara gidersiniz.Öğretmenevler plajı sabahları çok güzel olur mesela :)

çadırlar çok sıcak oluyo uyumuak pek mümkün olmaz. biz geçen yıl bungalow evlerde kaldık, tek oda banyosu vcsi var. para sorun olmucksa uçağı tercih edin
kamp alanının içindemiydi o evler yoksa dışarda uzaktamı
eğer şimdiden alırsak aktarmalı uygun olur gibimi geliyor uçak
eğlenceli miydı:KK45:

Festivaller ucuz olur, salas olur, pis ve eglenceli olur. Planlamaya gerek yok. Cadirini tuvalete uzaak kur (cis kokusundan barinamazsin), yaninda degerli bir sey goturme (hirsizlik cok olur)
Gencler eglenir, her seyle karsilasabilirsin :))) pinpirikli degilsen git eglen, ben severdim :) artik kafam da sabrim da kaldirmaz, tatil yapacaksam düzen olsun isterim cunku.
Imkanin varsa arabanla git, sarmazsa kcarsiniz baska bir koya.

şimdilik kaldırıyor olmadı geçer bir köşede izleriz gibme geliyor.
evet iyi yönleride ver kötü yönleride eğer çadır olursa haklısın uzak durayım oralardan
düzenli yerlerde tatil (5yıldızlı herşey dahil) çok yaptım biraz salaş olsun dedik ama bilmiyorum.
araba zor buradan ama ordan araba tutabiliriz

Merhaba,
Zeytinlide çok güzel pansiyonlar var,bence oralardan biriyle anlaşabilirsiniz.Ortam gerçekten çok rezalet oluyor çünkü 2sene önce şahsi bahçelerden çöpler,bira şişeleri,sızmış gençler çıkıyordu.Ulaşım olarak araba kiralarsanız sizin için rahat olur hem etraftaki güzel plajlara gidersiniz.Öğretmenevler plajı sabahları çok güzel olur mesela :)
bu durum sizi rahatsız edebilir ama ben görünce öyle şeylere pek tepki vermem herşeyin sınırı olacağına inanırım
o güzel pansiyonlardan inş yararlanırız.
evet akçay tarafında çok güzel mekanlar varmış kahvaltı için
bize araba şart:KK51:

şöyle söyliyim inanılmaz kalabalık oluyor temizseniz çadırda asla kalamazsınız
edremitte 2 avm var festival zamanları avm çalışanları illallah ediyor tuvaletler berbat sokaklarda sahilde uyuyor rockçılar :rapci:
şöyle yapabilirsiniz araba kiralarsınız 1-2 gece konserlere katılırsınz daha sonra cunda-ayvalık-altınoluk gezersinz çok daha eğlenceli olur böyle

şöyle söyliyim inanılmaz kalabalık oluyor temizseniz çadırda asla kalamazsınız
edremitte 2 avm var festival zamanları avm çalışanları illallah ediyor tuvaletler berbat sokaklarda sahilde uyuyor rockçılar :rapci:
şöyle yapabilirsiniz araba kiralarsınız 1-2 gece konserlere katılırsınz daha sonra cunda-ayvalık-altınoluk gezersinz çok daha eğlenceli olur böyle

evet çadırda ben kalsam eşim başak burcu o hiç kalamaz biz temiz ufak bir pansiyon ayarlayalım.
sonrasında izni uzatma durumun var bu üçlü kısmı tutayım aklımda kesin ziyaret edelim.
çok teşekkür ederim:süslü:

Back
X