• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balıkesir mi karabük mü?

Balıkesir tabi ki. Karabük sessiz sakin ama konum olarak Balıkesir e yaklaşamaz bile. Ege ye ve İstanbul a yakın olursunuz.

biz mecburuz işte, benim işim iyi fakat eşim bulabilir mi diye endişeliyiz. kendi mesleğini yapması açısından sordum mühendisler iş bulabiliyor mu diye
Aslında fabrikalar da var ama iş durumu nedir bilmiyorum. Çimento fabrikaları, kümes hayvancılığı ile ilgili tesisler falan var.

Ahahahah kız nasıl marmara? Çanakkale'nin altında İzmir'in üstünde olan yere Marmara derken insan nasıl utanmaz😅😅
Utanmamışlar valla :D benim memleket buraya 90 km güneyde, orası ege ama ciddi fark ediyor iklim açısından

S Spizella yenGEnC yenGEnC durun kavga etmeyin hem marmara hem ege:)
Marmara denizi ve ege denizi kıyısında olan ilçeleri var. Yarısı ege yarısı marmara ivrindi ve kepsut da hem marmara hem ege karisik:)

Karabuk cok kücük ve sıkış tepiş geldi bana, pek beğenemedim yani
Balıkesire hiç gitmemis olmama ragmen orayi tercih ederdim en azindan buyuksehir...

Biri memleketime yakın diğeri de yaşadığım yer. Cevabım balıkesir, iklimi çok daha yumuşak ve sahil kasabalarına tatil beldelerine yakın. İnsanı da daha modern.

Back
X