Balıkesir de OVİTRELLE arıyorum

eandb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
346
117
33
34
Kızlar merhaba Balıkesirde elinde Ovitrelle iğne olan var mı? Yada herhangi bir eczanede bulan.
🥺

Sehir hastanesinin karsisinda ozen eczanesine baktiniz mi ordan bana raporla vermediler ama ucretli sekilde gecen hafta aldim

Selamlar tüm eczanelere sordurdum yok dediler 🥺
Sevgi hastanesinin ordaki eczanelere de bakin mutlaka ben bulamayinca nerde bulcam bunu demistim orayi soylemislerdi igne gunu gelmeden bulduk allhtan

Muadili var onu alabilirsiniz demediler mi bulamazsaniz uzulmeyin onu alirsiniz o kolay bulunuyor
Evet evet Bi öncekinde muadilini kullandım bulamadığım için, bu defa önceden başladı aramaya o zaman acemilik tabi. Doktor yumurtanın büyüdüğü gün söylediği için geç kalmıştım

Valla canim ozen hastanesinin stogu yenilenmisti ben tam o gun aldim eger gunun varsa hergun ara sor bende 4 gun once alip dolapta sakladim

Valla canim ozen hastanesinin stogu yenilenmisti ben tam o gun aldim eger gunun varsa hergun ara sor bende 4 gun once alip dolapta sakladim
Var canım vaktim bugün başladım Klomene bugün eşime sorduracağım çok teşekkür ederim 🥰

Var canım vaktim bugün başladım Klomene bugün eşime sorduracağım çok teşekkür ederim 🥰
Rica ederim canim umarim hayirli sonuclar alirsin dua edicem senin icin🤲🏻🥰

Back
X