Balıkesir de önerebileceğiniz en iyi kadın doğum uzmanı

Bundan 2 sene oncesi nurettine giderken hastanede yattim 2 gun.gunlugu 150 liraydi.o zman
Kac gun yatarsan o kadar para oduyorsun sevgide.yapilan islmlerde o fiyatin icinde.

Hastane doktoruna gidiliyorsa standart teşhis tedavi masraflarını devlet ödüyormuş, oda 200 TL imiş. Dışardan doktora gidiliyorsa özel, oda 250 günlük ve devlet hiç bir masrafı ödemiyormuş. Günlük oda ve ilaç-tahlil vs 800 TL yi bulabilir dedi ordaki bayan.

Hastaneden öğrendim.
Benim doktorum dışarda, özel muayenehane yani. Hastane doktoruna gitmek bu nedenle daha avantajlı gibi çünki bakıma tedaviye ihtiyaç olduğunda yatış yaptırabilir.

Nurettin bey iyi midir, nasıl geçti doğumun?

Hastane doktoruna gidiliyorsa standart teşhis tedavi masraflarını devlet ödüyormuş, oda 200 TL imiş. Dışardan doktora gidiliyorsa özel, oda 250 günlük ve devlet hiç bir masrafı ödemiyormuş. Günlük oda ve ilaç-tahlil vs 800 TL yi bulabilir dedi ordaki bayan.

Hastaneden öğrendim.
Benim doktorum dışarda, özel muayenehane yani. Hastane doktoruna gitmek bu nedenle daha avantajlı gibi çünki bakıma tedaviye ihtiyaç olduğunda yatış yaptırabilir.

2 dogum yaptim onda ameliyatlarim iyi gecti.teshisi iyidir.
3.dogumumu erken dogum oldugundan masnida yaptim.diger cocuklarimda erken dogdu ama sevgi 34 haftaya kadar kabul ediyormus.
Isinin ehlidir acikcasi.cok soguktur o ayri.

kaç tane doğum yaptın ayol :) maşallah

beni doktorum da Alaattin bey özel klinik. çok iyi doktor. herkes memnun. ama hastaneye yatma konusunda sorun var işte. sosyal güvenlikten faydalanılmıyor.
bakalım yatmak gerekmezse değiştirmem doktorumu.

çok bulantı var. hiç bişi canım istemiyor. aşerdiğim bişi yok. tiksindiğim şey çok. aç olunca mide kazınması da oluyor. hem bi de bulantı olunca, çekilmiyor sürekli. halsizlik kansızık tansiyon düşüklüğü.. 3.5 ay oldu hala böyle mi devam edicek düzelmez mi hiç.

:110:

kaç tane doğum yaptın ayol :) maşallah

beni doktorum da Alaattin bey özel klinik. çok iyi doktor. herkes memnun. ama hastaneye yatma konusunda sorun var işte. sosyal güvenlikten faydalanılmıyor.
bakalım yatmak gerekmezse değiştirmem doktorumu.

çok bulantı var. hiç bişi canım istemiyor. aşerdiğim bişi yok. tiksindiğim şey çok. aç olunca mide kazınması da oluyor. hem bi de bulantı olunca, çekilmiyor sürekli. halsizlik kansızık tansiyon düşüklüğü.. 3.5 ay oldu hala böyle mi devam edicek düzelmez mi hiç.

:110:
canım bende Alaattin beye gittim ve çok memnun kaldım çok iyi Dr

Hastaneden öğrendim.

Valla canım ben nurettin beye gidiyorum bin sorun yaşadık kafamı kurcaladı onun için bende değiştirmek istiyorum ama maalesef hamileligim ilerlediği için kabul etmiyor hiç biri kafam iyice karışık bu konuda benimde

Valla canım ben nurettin beye gidiyorum bin sorun yaşadık kafamı kurcaladı onun için bende değiştirmek istiyorum ama maalesef hamileligim ilerlediği için kabul etmiyor hiç biri kafam iyice karışık bu konuda benimde

özel muayenehaneleri olanlar da mı kabul etmiyor? iyi o zaman kadınlar kendileri doğrusun köy yer gibi. ne biçim akıl bu böyle. hamile kişi istediği zaman istediği doktora gidebilir. en başından beri ille birine gitmek de yeni moda olmuş. eskiden her ay doktora bile gidilmemiş de bizler yamuk mu doğmuşuz..
ben de aynı doktora devam ediyorum ama zaman ayıramıyor, sorucakları insanın ağzında kalıyor. kendimi psikolojik olarak iyi hissetmiyorum açıkcası. ben beni moral olarak da yüksek tutucak bi doktor istiyorum. özel doktor deidğin öyle olur. :110:

özel muayenehaneleri olanlar da mı kabul etmiyor? iyi o zaman kadınlar kendileri doğrusun köy yer gibi. ne biçim akıl bu böyle. hamile kişi istediği zaman istediği doktora gidebilir. en başından beri ille birine gitmek de yeni moda olmuş. eskiden her ay doktora bile gidilmemiş de bizler yamuk mu doğmuşuz..
ben de aynı doktora devam ediyorum ama zaman ayıramıyor, sorucakları insanın ağzında kalıyor. kendimi psikolojik olarak iyi hissetmiyorum açıkcası. ben beni moral olarak da yüksek tutucak bi doktor istiyorum. özel doktor deidğin öyle olur. :110:
Ben simdi5ali beye geçtim oda sevgi hastanesinde beğendim ilk olarak bakalım sonu nasıl olcak

ben bu haftadan sonra değiştiremem artık zaten sanırım. baştan takip etmediklerinden sonradan almıyolarmış ya..

Ben zaten
ben bu haftadan sonra değiştiremem artık zaten sanırım. baştan takip etmediklerinden sonradan almıyolarmış ya..
Ilk yazdigimda değiştircem demiştim zaman geçmeden degistirim dedim sonradan sıkıntı cikmamamsi için benim bildiğim kadarıyla özel e istediğin zaman değiştirebiliyorum sen kime gidiyorsun

Şunu kabul etmek gerekir ki Balıkesir'de tam anlamıyla çok iyi bir kadın doğum doktoru bence yok. 1 senedir arkadaşlarım vesilesi ile ben de takip ediyorum ve hiçbiri içime sinmedi. Doğumumu bu yüzden büyükşehirde yapmaya karar verdim. Burada da takip eden bir doktor olsun diye Nurettin Bey'e karar verdim. Özel bir hastane olmasına rağmen kendisine doğrudan cep telefonundan ulaşmanız mümkün değil. Ayrıca sorun yalnızca doktor değil; hastane ekipman ve poliklinikleri bakımından da çok sıkıntılı, yetersiz bir şehir. Yenidoğan yoğun bakım Sevgi Hastanesi'nde yok ve riskli gebelik durumunda doğrudan Bursa ya da İzmir'e taşıyorlar hamile kadını. Bu sebeple komplikasyon geçiren uzaktan tanıdığım 2 kişi oldu. Durumun acilen farkedilip Acıbadem, Memorial, Medicana gibi köklü bir özel hastanenin ve iyi doktorların Balıkesir'e gelmesi konusunda önlem alınması gerektiğini düşünüyorum.

Ben şuan Atatürk Şehir Hastanesinde Nesrin Kızılaslan'a gidiyorum. Çok güler yüzlü bir doktor çok güzel ilgileniyor insanı germiyor.Özel muayenehane olmak üzere birsürü doktora gittim ama en çok Nesrin Hanımdan memnun kaldım ama bu şehre yabancı olduğum için devlet hastanesinde doğum yapma fikrinden emin olamıyorum..Şartlarını vs. daha öğrenmedim kontrole gittiğim zaman görevlilerden bilgi almayi düşünüyorum 😊

Tüm yazılanları okudum.
Sonuç:
Balıkesir, çocuk yapmaya uygun bir şehir değil:KK53:
Bunu 3 çocuğunu Balıkesir'de doğurmuş biri olarak söylemem ise kaç puan?:rolleyes:

Back