Kızlar baya olmuş siz konuşalı ama ben de okudum yazdıklarınızı fikirleriniz aynı mı hala herkes burda yazdıklarına mı gidiyor ben Ceyda Hanım'a gittim ama hıc sevmedim nedense bana da cok soğuk geldi ve ilgisiz ama esine hıc gitmedim bılemıycem gercı devlette gördüğüm cogu muameleden memnun degılım ama bana akil verirseniz hala doktorumu seçemedim özel de olabilir
Özcan beye de gıttım evet o da ıyı ama ben konuşup öğrenmek ıstıyrm devlettekılerın resmen ıcınden gelmıyo bu işi yapmak tamam cok kalabalık olabılır ama soru sorunca da cok kafana takma stres yapma dıye gecıstırıyorlar o yüzden bıktım devlettekılerden bakalım hala kararsızım sagol bu aradaÖzcan Yılmaz da iyidir devlette özelde de çok konuşmaz ama mesleğinde en iyi olan Alaattin Kaçarı önerebilirim
Sagolun onu duydum dusunuyorum bayramdan sonra muayenesi mı varmış galiba fiyatı koşulları hakkında bir bilginiz var mı pekiDoktor Alaattin Kacar cok ilgili ve bilgili bir doktor. Cok guzel anlatiyor bilgilendiriyor. Sorulan sorulara sabirla cevap veriyor. Tavsiye ederim.
Sagolun onu duydum dusunuyorum bayramdan sonra muayenesi mı varmış galiba fiyatı koşulları hakkında bir bilginiz var mı peki
Merhaba hanımlar ben ocak annesiydim lakin doğum günümde bebeğimi toprağa verdim 5 gün suni sancı ile Atatürk devlet hastanesinde ölü bebeği doğurmak için bekledim ve orda en çok ilgilenen Altuğ bey , Yaşar kansu adının Remzi olduğunu anımsadığım bir doktor en iyileriydi ..
Ben daha önce buraya yazmıştım devlette Özcan beye gidiyordum tesadüf bi gün yoktu Altuğ'u bağcı dan sıra aldım kesinlikle cok ilgili devlette hiç bi dr bak bu senin bebeğin burası kafası gözü demezken o size ultrasonu çevirip gösteriyor o yüzden cok sıcak kanlı geldi devlette Altuğ bağcıyı sectim ama Özcan da iyiydi onun dışındaki Sevgi'de yapmayı düşünüyorum dogumu Allah nasip ederse bir kac kere de Oray'a gittim cok ilgiler gerçekten ama Alaattın Çakar in ismini cok duyunca onun musyehanesıne gitmeye başladım cok konuşmuyor ama kaliteli dr çünkü uktarson cihazı da öyle artık devlette Altuğ bağcı onun dışında da Alaattin kaçar a gidiyorum böyle umarım yardımcı olmuşumdur sevgıde dogum daha iyi devlette doğumyapıp sonra bi suru insan aynı odada kalıyor ama sevgıde tek kişilik oda veriliyor ve üstelik süslenip veriliyor oda sana 1 gece yatış dahil 1000 lira fotoğrafçıda istedim ben onunla 1250 ye konuştuk
Can'ım yazdım yukarıda ben Özcan dan Altuğ bağcıya geçtim cok Güler yüzlü ve dinliyor seni ama Özcan'da iyi evet sadece donuk o da yasından sanırım :)) ama bazen kızarsa azarlıyor :)Merhaba. Belki bana denk geldi ya da adama dank etti bilmiyorum ama Özcan bey de ultrasonu çevirip çocuğun organlarını gösteriyor. Sadece güler yüzlü bir adam değil. Suratsız da değil. Nasıl diyeyim, ifadesiz
Geçen bir iki gün önce bir arkadaşımla konuştum. Doğum açısından Sevgiden memnun kaldığını, istersem son bir ay bir doktor seçip ona muayene olup yine ona doğum yaptırabileceğimi söyledi. Bana da mantıklı geldi :) Şimdilik Özcan beye gitmeye devam edicem. Son bir ay için de Sevgiye giderim ve doğumu orda yaparım...
Sizin önerdiğiniz bildiğiniz bir doktor var mıdır orada?
Can'ım yazdım yukarıda ben Özcan dan Altuğ bağcıya geçtim cok Güler yüzlü ve dinliyor seni ama Özcan'da iyi evet sadece donuk o da yasından sanırım :)) ama bazen kızarsa azarlıyor :)
Evet Can'ım Özcan bey vitamine karşı 12. Aydan sonra sadece kan ilacı yazar bir keresinde de benim Ağrı'm Ağrı'm vardı cok değil ama bu ilacın sıkıntısı olur mu dedim bana kızım biz pisikopat miyız zararı olan birşeyi niye yazalım dedı :)) bu arada bazen sekreterine de kızıyor arada duymuyor diye ama tatlı bi Ada'm ilgileniyor ben tesadüf o yokken Altuğ beyden sıra alınca Altuğ beyde kalmak istedim sadece dinleyip sakince yorumluyor her defasında ultrasonda anlatıyor o yüzdenEvet yaaa bi keresinde sinirlendi ve güldüÇok pis laf soktu. Daha doğrusu bana kızmadı da bağlı olduğum ebeye kızdı.
Özcan bey başlarda folik asit, sonrasında da sadece kan ilacı verdi. Şu an bi tek kan ilacı kullanıyorum. Ebe niye vitamin vermiyor acaba, yazacak mıymış diye bi sor bakalım doktoruna dedi. Ben de ebe hanım sordu yazacak mısınız diye dedim. Söyle o ebene, tüm doktorlar yazıyormuş veriyormuş ama Özcan doktor vermiyormuş dediPis pis gülerek hay allahım her işe karışıyorlar bunlar falan dedi. Klasik doktor kaprisi işte...
Kayınvalidem emekli hemşire, o da Özcan bey eğer vitamine gerek duymadıysa yazmamış olabilir, fazla d vitamini bebeğin zekasında sorun yaratıyor diye biliyorum dedi. Belki de bu nedenle bilerek yazmadı....
Evet Can'ım Özcan bey vitamine karşı 12. Aydan sonra sadece kan ilacı yazar bir keresinde de benim Ağrı'm Ağrı'm vardı cok değil ama bu ilacın sıkıntısı olur mu dedim bana kızım biz pisikopat miyız zararı olan birşeyi niye yazalım dedı :)) bu arada bazen sekreterine de kızıyor arada duymuyor diye ama tatlı bi Ada'm ilgileniyor ben tesadüf o yokken Altuğ beyden sıra alınca Altuğ beyde kalmak istedim sadece dinleyip sakince yorumluyor her defasında ultrasonda anlatıyor o yüzden
SSK da denemedıgım dr kalmadı cok manyagımAzcık psikopatlık var da dediğin gibi tatlı bir adam. Hani öğrenciler der ya tatlı sert hoca diye, aynen öyle :)
Ben doğuma yaklaştığım için düzenimi bozmayayım diye doktor değiştirmedim ama bence sen başlarda değiştirmekle iyi etmişsin. Önemli olan insanın içinin rahat etmesi ve çocuğunu sağ salim doğurabilmesi...
Bundan 2 sene oncesi nurettine giderken hastanede yattim 2 gun.gunlugu 150 liraydi.o zmanHanımlar, benim hamileliğim çok ağır geçiyor. Hastaneye yatmak tahlil tetkik ne gerekiyorsa yaptırmak, bir kaç gün bakım altında olmak istiyorum. Gittiğim doktorun özel muayenehanesi var. Devlet hastanesinde git bir doktora derseniz, Eski SSK da şimdi kadın doğum bölümü malumunuz, çok uzak geliyor bize. Balıkesir devlet hastanesinde olsa tamam. Şehir iki ilçeye bölündü ama Karesi tarafında kadın doğum bölümü yok, ne güzel di mi? Büyükşehir olmanın avantajı olmalıydı, dezavantajı değil.
Ünivesite hastanesi zaten şehrin dışında. Doç. Akın bey için güzel yorumlar var her yerde, ama yatış yapılır mı, odalar nasıl, ortam nasıl, görevliler nasıl, rahat edilir mi gidenler varsa söyleyebilir mi? Doğum da orda mı oluyor, refakatçi kaç kişi kalabiliyor? Bu gibi sorular önemli. Baştan bilmek lazım ki ona göre hep aynı doktora aynı yere gitmek lazım.
Özel Sevgi'de Nurettin beyle ilgili güzel yorumlar var. Soğuk diyenler de var ama işi önemli, bilgisi güvenirliliği önemli. Muhabbet etmek değil amacımız. Güven verdikten sonra, az öz konuşsun ne ziyanı var. Peki bu hastanenin ücretelri konusunda fikri olan var mı? Doktora gidicez, yatış yapıcaz diyelim. Tek kişilik oda ve refakatçi veriliyor mu. Ücretleri ne. Diğer tahlil vs. derken nasıl bir maliyet çıkar ve sigortalılar veya memurlar için nasıl ödeme imkanı olur?
Doğum da orda olacak o zaman. Yine ücretler ve oda bilgisi almak isterim bilen varsa.
Odanın tek kişilik olması ve refakatçinin de yatabileceği bir yer olması önemli benim için.
Eskiden B.Devlet Hast.de extra ücretini verip özel oda tutabiliyorduk. Hem sigorta-emekli sandığı gibi sosyal güvenlik imkanı vardı hem de tek kişilik rahat odamızda kalabiliyorduk.
Lütfen bilenler yazabilir mi. Özel bişey yazmak isterseniz mesaj da atabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?