Balıkesir de önerebileceğiniz en iyi kadın doğum uzmanı

nisancan

...15/09/2014...
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2014
1.151
324
123
Arkadaşlar Balıkesir de önerebileceğiniz en iyi kadın doğum uzmanlarını öğrenmek istiyorum şimdiden herkese teşekkürler

Sağol canım tavsiyen için ben gittim ona ama pek memnun olmadım konuşmuyor pek ilgisiz geldi bana

Nurettin bey çok soğuk biri ya, konuşmuyor, sevgi hastanesine yeni Tülin kahveci diye bir bayan geldi o zonguldaktan gelmiş iyi diye duydum.

Merhaba hanımlar ben 4 yildir tüm Dr lara gitmiş olaraktan ozellere haddinden fazla para dagittiktn snra atatürk devlet hastanesinde Dr Ceyda sancaklı usta ve esi Dr akin usta ile tanıştım samimi içten ve pozitif insanlar sayelerinde gittiğim ilk ayda doğru tedavi sonucu aşılamaya hazırlanırken hamile kaldım allah razi olsun ikisinden de..şiddetle tavsiye ediyorum.

Arkadaşlar Balıkesir de önerebileceğiniz en iyi kadın doğum uzmanlarını öğrenmek istiyorum şimdiden herkese teşekkürler
Kesinlikle Atatürk devlet hastanesinde Akin USTA VE ESİ CEYDA SANCAKLİ USTA ikisinde mükemmel doktorlar hala doktor arıyorsanız kesinlikle bu doktorlara gidebilirsiniz.. Balıkesir de neredeyse bütün kadın doğum doktorlarına gitmiş birisi olarak tavsiymdir ;)

Kesinlikle Atatürk devlet hastanesinde Akin USTA VE ESİ CEYDA SANCAKLİ USTA ikisinde mükemmel doktorlar hala doktor arıyorsanız kesinlikle bu doktorlara gidebilirsiniz.. Balıkesir de neredeyse bütün kadın doğum doktorlarına gitmiş birisi olarak tavsiymdir :KK66:
Ceyda hanim ve akın bey çok canayakinlar ve sayelerinde ve allahın mucizesiyle hamile kaldım..allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip eder ins allah razi olsun bu güzel insanlardan

Ceyda hanim ve akın bey çok canayakinlar ve sayelerinde ve allahın mucizesiyle hamile kaldım..allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip eder ins allah razi olsun bu güzel insanlardan
Ne mutlu sana.. Yeni mi hamilesin hayırlı olsun.. ;) evet çok cana yakinlar.. Allah razi olsun onlardan

Allah saglicakla kucağına almayıda nasip etsin.. Ne tur bi tedavi uyguladı sakıncası yoksa.. ? Balıkesir merkezde misin ?
Evet merkezdeim 4 yıl boyunca özel deki Dr lara para yagdirdim yokluk halde sonra Ceyda hanımı ve eşini duydum önce Ceyda hanıma gittim klomen kullanmaya başladım aşılama yapalım sana ama eşim daha eğitimli bu konuda gerekirse dahil filmide çekiyor ikimiz takip edelim dedi yumurta takibine akin beye gittim ama dozu Ceyda hanim ayarladı akin bey 19 mm yumurtan bu ay aşılama hakkını öldurmeyelim dedi 2 kez devletin aşılama hakki vr ya 2 GN arayla ilişki dedi fakat biz o kdr üstüne dusmedik olmaz DİE hatta koca ay 4 kez birliktelik oldu gecikmem olunca Ceyda hanımla gorustm test yaptım yok bi hafta grcikmemde bu kez pozitift...

Evet merkezdeim 4 yıl boyunca özel deki Dr lara para yagdirdim yokluk halde sonra Ceyda hanımı ve eşini duydum önce Ceyda hanıma gittim klomen kullanmaya başladım aşılama yapalım sana ama eşim daha eğitimli bu konuda gerekirse dahil filmide çekiyor ikimiz takip edelim dedi yumurta takibine akin beye gittim ama dozu Ceyda hanim ayarladı akin bey 19 mm yumurtan bu ay aşılama hakkını öldurmeyelim dedi 2 kez devletin aşılama hakki vr ya 2 GN arayla ilişki dedi fakat biz o kdr üstüne dusmedik olmaz DİE hatta koca ay 4 kez birliktelik oldu gecikmem olunca Ceyda hanımla gorustm test yaptım yok bi hafta grcikmemde bu kez pozitift...
Çok güzel ;) çok sevindim gerçekten bende onlara gidiyorum ayni şeyleri yaşıyoruz şuan.. Darısı benimde basıma inş.. ;)

Çok güzel :KK66: çok sevindim gerçekten bende onlara gidiyorum ayni şeyleri yaşıyoruz şuan.. Darısı benimde basıma inş.. :KK66:
İnş canım ben henüz bebeği görmedim kesede korkuların oluo 4 yılın ardından fakat allahım hayirlisini versin inş.
Öğrendiğimde hamile olduğumu Ceyda hanımla görüştüm distaydi fakat akin beyin haberi yoktu acilde nobetteyken gittim ve inanamadi şaşırdı sevindi çok cana yakınlar ya abim ablam gibi allah razi olsun onlardan

Hic korkma gonlunu ferah tut inşallah göreceksin yakında.. Pozitif düşün pozitif olsun.. Ayni dusuncelerdeyiz.. Balıkesir için nimetler bence..
İnş canım ben henüz bebeği görmedim kesede korkuların oluo 4 yılın ardından fakat allahım hayirlisini versin inş.
Öğrendiğimde hamile olduğumu Ceyda hanımla görüştüm distaydi fakat akin beyin haberi yoktu acilde nobetteyken gittim ve inanamadi şaşırdı sevindi çok cana yakınlar ya abim ablam gibi allah razi olsun onlardan

Ceyda hanimdan da akın beyden de allah bin kere razi olsun yavrumu ikisinin sayesinde kucağıma aldım :)) çok zor bi hamilelik gecirdim kanamalar kasılmalar erken dogum tehdidi ..vs ama ceyda hanim o kadar iyidir ki bana ablalik yapti resmen doktorlugun yanında verdigi psikolojik destek beni bugüne getirdi. Balıkesir'in en iyileri kesinlikle

Ceyda hanimdan da akın beyden de allah bin kere razi olsun yavrumu ikisinin sayesinde kucağıma aldım :)) çok zor bi hamilelik gecirdim kanamalar kasılmalar erken dogum tehdidi ..vs ama ceyda hanim o kadar iyidir ki bana ablalik yapti resmen doktorlugun yanında verdigi psikolojik destek beni bugüne getirdi. Balıkesir'in en iyileri kesinlikle

Ben suan 12 haftalik hamileyim ve hic beklemedigm bi gebelikti gercekten ceyda hanimin bana verdigi guven ve inancla allahimda nasip etti olsu akin beyde ceyda hanimda allah dert keder vermesin evlatlarima uzun omur versin rabbim..

Ben Alaattin beye gidiyorum çokta memnunum maddi olarakta şok yoran birisi değil , sizi unutmuyor da o kadar insan içinde vay be diyorsunuz yanında ki çalışan bayanlar da çok tatlı samimi insani rahatlatıyorlar

Back