- 31 Mayıs 2022
- 365
- 215
- 33
Örense durma koş Burhaniye çok güzel öğretmenler mahallesi Ören huzur dolu iki yılım geçti körfezde :)Kızlar biz istanbulda yaşıyoruz, kayınvalidemin balıkesirde yazlığı var bu deprem muhabbetinden korkutğumuz için o taraflara göç edelim diyoruz eşim işini oraya aldırabiliyo o konuda sıkıntı yok peki oralarda yaşam nasıl olur? zaten pek evden çıkmayan biriyim benim için şehir çok farketmez ama hiç küçük bi yerde de yaşamadım
Burhaniye çok güzel bir yer ben çok severim denizi birazcık soğuk ama olsun havası insanı çok güzel. Yalnız oralar da deprem bölgesi diye biliyorumKızlar biz istanbulda yaşıyoruz, kayınvalidemin balıkesirde yazlığı var bu deprem muhabbetinden korkutğumuz için o taraflara göç edelim diyoruz eşim işini oraya aldırabiliyo o konuda sıkıntı yok peki oralarda yaşam nasıl olur? zaten pek evden çıkmayan biriyim benim için şehir çok farketmez ama hiç küçük bi yerde de yaşamadım
Kesinlikle evet :)Kızlar biz istanbulda yaşıyoruz, kayınvalidemin balıkesirde yazlığı var bu deprem muhabbetinden korkutğumuz için o taraflara göç edelim diyoruz eşim işini oraya aldırabiliyo o konuda sıkıntı yok peki oralarda yaşam nasıl olur? zaten pek evden çıkmayan biriyim benim için şehir çok farketmez ama hiç küçük bi yerde de yaşamadım
Yaşanır hemde çok güzel yaşanır. Doğma büyüme İstanbulluyum tatile hep o tarafa gideriz ve hep hayalini kurarım keşke buralarda yaşasak diye . İmkanınız varsa kullanın. Bir akrabamız da evini kapattı ve gitti şuan çok mutlu sesinde huzur vardı resmen kadının. Çok taşra küçük bir şehir hissi de vermiyor bana orası. Gayet herşey ulaşılabilir kıvamda istediğiniz şeyler bulunabilir . İstanbuldan sonra göze küçük geliyor ama inanın o küçüklük sonradan çok iyi gelecek .Kızlar biz istanbulda yaşıyoruz, kayınvalidemin balıkesirde yazlığı var bu deprem muhabbetinden korkutğumuz için o taraflara göç edelim diyoruz eşim işini oraya aldırabiliyo o konuda sıkıntı yok peki oralarda yaşam nasıl olur? zaten pek evden çıkmayan biriyim benim için şehir çok farketmez ama hiç küçük bi yerde de yaşamadım
Balikesirde deprem bölgesi diye biliyorum. Kaldiki istanbuldan iyidir az katli ise ve saglamlilik icin testten gecireblrsiniz evinizi. Biz oraya tatile gideriz surekli mutevazi bir ilce burhaniye ve yazin deniz kenarinda hep konserler olur denizi biraz soguk oluyor ama genelde cok guzel ve bogulma tehlikesiz. yalniz araba olmassa gezen biri icin cok sıkıcı olabilir ama gezmeyi sevmiyorsaniz guzel sevimli yer boyle kasaba gibi herkes kendi halinde hic gittigimde bir aksilik yasamadim eve gece donduk hep heryer sakin ve guvenli gibi yani pek gezmeyi sevmeyen biri orayi sever. Sdce bn havasina alisamadm biraz bogucu gokyuzu cok yakin gibi belkide hava temizligindendir bilemedim :))Kızlar biz istanbulda yaşıyoruz, kayınvalidemin balıkesirde yazlığı var bu deprem muhabbetinden korkutğumuz için o taraflara göç edelim diyoruz eşim işini oraya aldırabiliyo o konuda sıkıntı yok peki oralarda yaşam nasıl olur? zaten pek evden çıkmayan biriyim benim için şehir çok farketmez ama hiç küçük bi yerde de yaşamadım
Merhabaa merak ettim acaba tasindinizmi? Tasindiysaniz nasil oralar istanbuldan sonra?Kızlar biz istanbulda yaşıyoruz, kayınvalidemin balıkesirde yazlığı var bu deprem muhabbetinden korkutğumuz için o taraflara göç edelim diyoruz eşim işini oraya aldırabiliyo o konuda sıkıntı yok peki oralarda yaşam nasıl olur? zaten pek evden çıkmayan biriyim benim için şehir çok farketmez ama hiç küçük bi yerde de yaşamadım
Merhaba burhanıyeye yerleştiniz mi nasıl memnun musunuz bizde düşünüyoruz daKızlar biz istanbulda yaşıyoruz, kayınvalidemin balıkesirde yazlığı var bu deprem muhabbetinden korkutğumuz için o taraflara göç edelim diyoruz eşim işini oraya aldırabiliyo o konuda sıkıntı yok peki oralarda yaşam nasıl olur? zaten pek evden çıkmayan biriyim benim için şehir çok farketmez ama hiç küçük bi yerde de yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?