• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi balık yağı

• Konu Sahibi Konu Sahibi vey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

vey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
12
0
36
Ankara
arkadaşlar balık yağı çocukta iştah açar mı ayrıcasadece boy mu uzatır

ben balık yağı kullanmayı düşünüyorum düzenli balık yemediği için..iştah açtığını yada boy uzattığını bilmiyorum

gerçi balık kemik kelişimine etki ettiğinden dolayı bıya etki eder doğal olarak

canım merhaba,iki kızım var hamileliklerimin 7 ayından itibaren doktor tavsiyesi ile balıkyağı kullanmaya başlıyorum emzirme boyunca diğer vitaminlerle kullanmaya devam ediyorum, 6 ayını doldurur doldurmaz balıkyağını yine doktor tavsiyesi ile bebekte kullanmaya başlıyoruz ve devam ediyoruz.çocuklarımın doktoru balıkyağını omega 3 ü çok önemsiyor hatta büyüklerinde devamlı kullanması gerektiğini söylüyor.bence içir zararını görmezsin ama içince öyle çok bir iştahlı olmuyorlar,bağışıklığı güçlendiriyor,zeka üzerinde olumlu etkileri olabiliyor.

Back