Bebek Beslenmesi balik yagi zekayi gelistiriyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mondschein2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
957
7
Balık yağı zekayı geliştiriyor

Balık yağındaki omega-3 ve omega-6 yağ asidi ihtiva eden kapsüller verilen çocukların beyinlerinde gri madde artarak zekayı kuvvetlendiriyor.
Hapları kullanan çocuklar, üç yıllık zeka gelişimini üç ayda sağlayabiliyorlar.

İngiltere’deki Imperial College Hastanesi profesörlerinden Basant Puri ve ekibinin yaptığı çalışmaya göre, üç ay süresince omega-3 ve omega-6 kapsulleri alan çocukların zekasında normalde 1.5-3 yıl içerisinde oluşabilecek muazzam bir gelişme gözlendi. Araştırma süresince omega-3 ve omega-6 yağ asitlerinin bir kombinasyonu olan "VegEPA" adlı kapsülü günde iki kez alan çocukların okuma, konsantrasyon ve kısa zamanlı hafıza yeteneklerinde, üç ay içersinde ortalama bir buçuk yılda ulaşabilecekleri bir gelişme saptandı. alintidir(Hürriyet)

bende oğluma carlston isimli bi balık yağı içiriyorum en başta iştahı açılsın diye başladım iştahını düzene soktu ondan sonra ve halada kullannıyorum çünkü gerçekten oğlumun zekasının kuvvetli olmasında etkisi olduğunu düşünüyorum saol paylaşıma

bende oğluma carlston isimli bi balık yağı içiriyorum en başta iştahı açılsın diye başladım iştahını düzene soktu ondan sonra ve halada kullannıyorum çünkü gerçekten oğlumun zekasının kuvvetli olmasında etkisi olduğunu düşünüyorum saol paylaşıma

SLM CANIMM;RICA EDERIMM:BEN DE COK YERDE OKUDUMM HEM ICTAH ACTIGINI HEMDE ZEKAYI GELISTIRDIGINI;AMA BN SUAN VERMIYORUM;VITAMIN SIRUPU BITSIN BENDE BASLIYACAMM;SEVGILER CANIMM;

Biz de bir şişeyi bitirmek üzereyiz.
Ben kapsül değil şurubunu aldım.
Oğlum daha 19 aylık yutamaz diye.
Doktorumuz bedensel ve zihinsel gelişimi için faydalı başlayalım demişti.
Ama iştahında bir değişiklik yok hala aynı yemek konusunda mızmızız.
Bakalım belki zamanla oda düzelir.
Bilgiler için teşekkürler canım.

Biz de bir şişeyi bitirmek üzereyiz.
Ben kapsül değil şurubunu aldım.
Oğlum daha 19 aylık yutamaz diye.
Doktorumuz bedensel ve zihinsel gelişimi için faydalı başlayalım demişti.
Ama iştahında bir değişiklik yok hala aynı yemek konusunda mızmızız.
Bakalım belki zamanla oda düzelir.
Bilgiler için teşekkürler canım.

slm canim,rica ederim,galiba artik her bebek her cocuk kullaniyor,ins ictahindada fayda gorursunn,sevgiler canim

X