Bebek Beslenmesi Balık yağı kullananlar bir bakar mısınız?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

AskKirintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.815
30
118
Diğer
kızlar oğlum 2,5 yaşında, 4 şişe seven seas balık yaı kullandım ve bitti, biraz ara versemmi yoksa devam mı etsem bu konuda doktorlarınızın söylediği bişey varmı fazlası zararlı olur mu acaba, eşime yeniden aldırıcam ama aklım karıştı, ilerde obez olur diyorlar.
sizler ne düşünüyorsunuz....

valla benim kızım 5 yaşında.bana doktor iştah açıcı diye tavsiye etti balık yagını.2 şişe üst üste içirdim.balık yagını içerken biraz yemeye başlıyor.bittigi zaman tekrar başa dönüyoruz.şimdi çok zor durumda kaldıgımda kullanıyorum.bence biraz ara ver.

11 aylık bebeğime bende seven seas kiraz aromalı balık yağı kullanıyorum memnunum bırakmayıda düşünmüyorum kimse zararlı demiyor

benim doktorum 3 aydan fazla kullanmamamı ve yaz aylarında kullanmamamı tavsıye ettı..

evet bende yalnızca kış aylarında veriyorum balık yağını doktorumuz aynı şekilde yazın kesmemizi önermişti..bu kış sadece 2 şişe verdim mesela herşeyin olduğu gibi bununda fazlası zarar bence.Biraz ara vermelisin kesinlikle

kendimiz kullanıyormuyuz ki acaba :))) hamileyken kullanmıştım en son hapını bide son kutumu emzirirken kullanmıştım o kadar....

kendimiz kullanıyormuyuz ki acaba :))) hamileyken kullanmıştım en son hapını bide son kutumu emzirirken kullanmıştım o kadar....

Ya işte bizim en büyük eksikliğimiz de bu. Ama sağlımızla ilgili koruma tedbirleri yerine habire sağlığımızın daha da bozulmasına yarayacak binbir türlü şeyle kafalarımız neden bilmem bu kadar karıştırılırken biraz daha dikkatli olanlarımız ancak birşeyler yapmayı başarabiliyor. Şöyle bir gözlemliyorum da sizler de farkındamısınız bilmiyorum ama, perdeler mobilyalar mutfak eşyaları kozmetikler ev eşyaları kıyafetlerimiz takılarımız saç boyalarımız güzellik salonlarımız vb. vb. şeylerle o kadar meşgulüz ve bunlara o kadar çok paralar harcıyoruz ki. Ne güzell tabi ki olsun. Peki ama öte yandan kendimizi ters yüz edebilsek acaba içimizdeki organlarımız, kemiklerimiz, kanımızda bulunması gereken veya bulunmaması gereken maddeler, sinirlerimiz, dıştan bir sürü para harcadığımız yüz ve vücut derimizin saç diplerimizin vs. vs. halleri ne durumda acaba hiç soruyor muyuz kendimize? Yani bunların hepsi bir hücre sonuçta. Asıl Onların durumları ne halde? nasıl temizliycez nasıl makyajlıycaz nasıl düzelticez acaba? Ya da düzeltmemiz gerektiğinin bile farkında mıyız acaba? Sadece bunların arızaları bir şekilde hastalık adı verdiğimiz süreçlerde ortaya çıkınca mı farkına varıp tamir ettirmek üzere hastanelere veya bir yerlere yönelerek mi bunları hatırlamamız lazım? Ya arabalarımız. Onları ne güzel yıkatırız temizletiriz içlerini dışlarını, kaskolarını yaptırırız yine aynı şekilde onları korumak için, bir çizik bile olsa üzülürüz onlara. Nedennn? Ne olur ki tamir edilir yapılır aslında öyle değil mi? Ama orjinalinin bozulmasını hiç istemeyiz ve içimiz gider ve ne kadar tamir edilirse edilsin yine de işi bitmiştir deriz üzülürüz. Ne çok korururuz kendi hücrelerimiz dışındaki her şeyi bütçemizden bir dolu pay ayırarak.Şimdi soruyorum kendiniz yani sağlığınızı korumakla ilgili olarak yukarıdaki harcamalarınızın kaçta kaçı kadar pay ayırıyorsunuz? Bence bunu iyice düşünmek gerek. Ne kadar ilginç bir tablo değil mi yaptığımız? Sonucu ise zaten ortada. Daha ana karnından çıktığı an itibariyle her yaştan herkesin bir ayağı doktorlarda ve hastanelerde. Sağlık korunması gereken en önemli hazinedir. Kaybettiğimizde geri gelmeyen bir hazine, Hepimizin her şeyden öncelikli olarak bunu iyice kavramamız ve bir an evvel buna önem vermemiz gerekmez mi sizce de? Yorum ve taktiri sizlere bırakıyorum artık.

Merhaba 6 yaşında olan oğlum için balık yağı kullanmak istiyorum. Daha önce ayıcıklı tablet çikolata gibi olanlardan kullanıyordum ama şimdi onu satılmadığı için kaldırmışlar. Bu nedenle balık yağı almak istiyorum ama oğlum lezzet açısından seçici bir çocuk. Tadı güzel olan bir markayı önerirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…