• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi balık ve süt ürünleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

naz_o

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
32
1
86
Düzce
kızlar ya bu konu kafama çok takılıyo kızım 1 yaşında balık yemeği çok seviyo akşam yemeklerinde balık yiyoruz ama sonra gece süt veriyorum acaba bildiğiniz ya da başınıza gelen bi zararı var mı? çok takıldım yaaaa

Yinede bence aynı gün vermeyin.Çünkü bayatsa zehirleme yapar taze ise sorun yok ama riske atmamak gerek
biz karadenizde yaşıyoruz balıklarımız hep günlük zaten
gece karnı acıkıyo yani mecburen vermek zorundayım yinede kafama takılıyo

canim her ikiside tazeyse korkulacak hicbisey yok gönül rahatligiyla verebilirsin.Hatta dikkat ederseniz balik restaurantlarinda baligin yanina yogurtlu mezeler verilir oyle bisey olsa herkes zehirlenir:1shok:bende balik ve süt ürünleri yiyerek buyudüm ve hala balik yaptigimda yanina yogurtlu biseyler yaparim ve bu güne kadar hic bisey olmadi.kaydirigubbakcemile2

Back