Mutfak Püf Noktaları Balık kızartma yağı

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
Balık kızartma yağının içine kırmızı biber serperseniz bu balığa değişik bir lezzet verir ve ayrıca balığın rengi çok güzel ve parlak olur.

• Konu Sahibi EU1
Bu arada bende geçen balıkları süte bulayıp kızarttım çok güzel kızardı, ama balığınız taze olmalı.

• Konu Sahibi EU1
ben balık kızartırken once mısır ununa sonrada yumurtaya batırıyorum muthis oluyorr

• Konu Sahibi EU1
Balık kızartma yağının içine kırmızı biber serperseniz bu balığa değişik bir lezzet verir ve ayrıca balığın rengi çok güzel ve parlak olur.

süper fikir denemem lazım bizde balık çok tüketilir................a.s.

• Konu Sahibi EU1
Bu arada bende geçen balıkları süte bulayıp kızarttım çok güzel kızardı, ama balığınız taze olmalı.

bu fikiride çok beğendim...... balıkları eşim tutar .... tazeliğinden eminim.....a.s.

• Konu Sahibi EU1
bende balık kızartırken özellikle sardalya gibi küçük balıklarda un tuz karabiber kımyon hepsini karıştırır balıkları bunlarla marine ederim gerçekten çok lezzetli oluyor tavsiye ederim.

• Konu Sahibi EU1
bende biyerde
balık kızarttığnız
yağın içine bir kaç damla
limon sıkarsanız
o yağı daha sonra
başka birşey
kızartmak içinde
kullanabilisiniz
diye okumuştum
limon balığın
kokusunu alıyormuş.

Bendee Undan Sonra Yumurtayaa Batiracaksamm çok Ufakk Doğranmiş Dere Otu Ve Maydanozu Yumurtaya Eklerimm Baliğaa Süperr Lezzet Veriyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…