Teyzem bana bebeğe elbise dikmeyi öğretmişti. Bahçede arkadaşlarımla birlikte dikerdik sonra düzeltirdi teyzoşum. Onu hatırlattınız bana, nasıl özlemişim. Nur içinde yatsın..Ablamın kızarkadaşı vardı ve 20 üzerinde barbie bebekleri vardı elbiselerinide annesi dikerdi o zaman onu çocukken çok kıskanmıştım annesi ev hanımıydı ve çok lezzetli pastalar yapardı , evleride hep sıcaktı
Ablamın kızarkadaşı vardı ve 20 üzerinde barbie bebekleri vardı elbiselerinide annesi dikerdi o zaman onu çocukken çok kıskanmıştım annesi ev hanımıydı ve çok lezzetli pastalar yapardı , evleride hep sıcaktı
Kız siz ne diyorsunuz ben direk bebekleri kendim yapardım dikerdimTeyzem bana bebeğe elbise dikmeyi öğretmişti. Bahçede arkadaşlarımla birlikte dikerdik sonra düzeltirdi teyzoşum. Onu hatırlattınız bana, nasıl özlemişim. Nur içinde yatsın..
Kız siz ne diyorsunuz ben direk bebekleri kendim yapardım dikerdim
Aynen bende ip atlardım ve baya da iyi oynardımSende amma marifetliymişsin ama biz erik ağıçlarına tırmanırdık veya ceviz ağaçlarından ceviz toplardık birde çok iyi bedmington oynardık bütün yaz şimdiki çocuklar çok şanssız
Aa ne kadar benzeşiyoruz öyle.Sende amma marifetliymişsin ama biz erik ağıçlarına tırmanırdık veya ceviz ağaçlarından ceviz toplardık birde çok iyi bedmington oynardık bütün yaz şimdiki çocuklar çok şanssız
Aa ne kadar benzeşiyoruz öyle.
Ağaca çıkıp inememek konusunda ustaydım
Badmintonda da gayet iyiyimdir
Aynen bende ip atlardım ve baya da iyi oynardımşimdi tablet bilgisayar oyun vsvs
Ben paten almak istediğimde denerken düştüm diye almamışlardı. Son bisikletimi aldıktan bir ay sonra çaldılar depodan. Şansım yok o konularda pekBütün yaz bisikletle tur atardık birde patenli ayakkabımız vardı hiç evde oturmazdık , badmingtonda 245 sayı yaptığımızı bilirdim ah ne güzel günlerdi bunlar
Ben paten almak istediğimde denerken düştüm diye almamışlardı. Son bisikletimi aldıktan bir ay sonra çaldılar depodan. Şansım yok o konularda pekşimdilerde Bostancı sahilde ya da adada bisiklet turları yapıyoruz öneririm çok güzell
Motor süper bir şey gerçekten ama kullanmayı bilmiyorum arkada arkadaşıma iç organlarını yapıştırıcak şekilde sarılıyorum geneldeBen motorumla sahilde turluyor önünede süs köpeğimi oturduyorum alıştırdım keratayı , oda ayrı bir zevk yazın
Motor süper bir şey gerçekten ama kullanmayı bilmiyorum arkada arkadaşıma iç organlarını yapıştırıcak şekilde sarılıyorum genelde
Sizin köpek iyi sakin duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?