Balık Burcu

Evlenmeden önce bir süre çalıştım bende böyleydim. İşten çıkar mağaza mağaza gezerdim evim kıyafet, kozmetik malzemesi kaynardı. Sonra faturamı yatırmayı unuturdum bankaların kara lisesindeydim para mevhumum sıfırdı. Eşim oğlak o beni toparladı. Sizin kardeşinizi de öyle bir eş lazım. Ya da siz destek olmalısınız para yönetimi konusunda. Ben eşimden çok şey öğrendim eskisi gibi değilim.

Eveeeet geldik balık burcunaaaaaa. Madde madde yazayım.
1-) Balık burcu kendini çok minnoş gösterir ama asla böyle değildir. Çok acımasız, sinsi ve bencildir.
2-) balık burcu adeta bir yalan makinesidir. Yalanlarını asla yakalayamazsınız. Yani hangi birini yakalayayım. Yalan diz boyu yürüyemiyorum.
3-) her zaman siz kötüsünüz. Narsizm ve manipülasyon konusunda master degree. Balık hep masumdur. Balık çok tatlıdır. Siz balığa neler neler yaptınız.
4-) balıklar yapar yapar ve inkar eder.
5-) Balık erkeği hiç sadık değildir. Gözleri dört döner. İlgi arsızıdır.
6-) balık burcu aşk konusunda saplantılıdır. Her zaman çantada keklik biri olsun ister.
BIKTIM USANDIM ARTIK

Evet aynen balık başak zıt burçlar bir de içimde hep bir duygu mantık çatışması oluyor. Bazen bir olaya duygusuz tamamen mantıksal yaklaşıyorum eşim ne biçim balıksın sen der şaşırır. Alakasız bir olaya da çok duygusal yaklaşırım yani nerde nasıl davranacağım muamma ben bile bilmiyorum bazen eşime acıdım şimdi bak

eşin ne burcu evet herkes sulugöz çok romantik sanıyor en ince ayrıntısına kadar düşünürüm hediye alırken yada sürpriz olacaksa ama romantik değilim mesela ben

eşin ne burcu evet herkes sulugöz çok romantik sanıyor en ince ayrıntısına kadar düşünürüm hediye alırken yada sürpriz olacaksa ama romantik değilim mesela ben
Eşim oğlak burcu dümdüz bir insandır benim gibi rengarenk birine şaşırıyor. Evet bende hiç romantik değilimdir gereksiz gelir bana da ama çok ince düşünürüm. Balık olmak bambaşka bir dünya bence bir biz biliriz

Ayy Balığı gömeceksiniz sandım tek kelime edilmedi.

deryadenizzz
Gama Capella
La Vie ne varsa sizde var kızlar goşun.

Balık dosyası

Balık bir erkekle tanışmadım inşallah tanışmam gubudik bir burç herkes onu sevsin istiyor olmaz olsun belee... Kırılgandır prenses tribi yapan erkekler bu burçtan çıkar. Kibirli değildir ama kendinin de farkındadır. Guvenilmezdirler.
Bir kaşık suda bogulası varlıklardır.
Eh eglenceli de sayılırlar birlikte olunur mu soru işaretidir.
Kadınları ikiye ayrılır gözlemlerime göre biri mantıksız tamamen duyguları ile hareket eder delidir de hiperaktif , diğeri anaç ne yaptığını bilir ayağı yere sağlam basar iyi dinleyicidir insan sarafıdır , uzlaşmacı yapısı vardır.
Bolca ağlamalı seanslarla dertlesebilirsiniz onlarla. Hafizayı temsil ederler zodyakta ya hiçbirşeyi unutmazlar yada çok unutkandır ortaları yoktur. Cilt hassastır cilt hastalıklarına yatkınlar. Mutluyken bile ağlama özellikleri vardır içli burçlardır. Abartı derece de cömerttir bu zatlar.
Bu insanlar çok çeşitli karakterlere sahipler pirana da olabilir denizanası da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…