- 10 Haziran 2012
- 1.389
- 3.263
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Evlenmeden önce bir süre çalıştım bende böyleydim. İşten çıkar mağaza mağaza gezerdim evim kıyafet, kozmetik malzemesi kaynardı. Sonra faturamı yatırmayı unuturdum bankaların kara lisesindeydim para mevhumum sıfırdı. Eşim oğlak o beni toparladı. Sizin kardeşinizi de öyle bir eş lazım. Ya da siz destek olmalısınız para yönetimi konusunda. Ben eşimden çok şey öğrendim eskisi gibi değilim.Parasız kalırsa beni arar o. Ay sonu çok harcadığı için parası biter ona ben destek çıkarım o da ay başı geri verir. Kardeşim aşırı harcama yapıyor. 30k civarı kazanıyor. Mesailerle 50i geçtiği oluyor. 10 kira veriyor. Aylık 3 bin ödemesi var. Onun dışında full kıyafet kozmetik ve şehir şehir gezmeye harcıyor. Kafası atıyor cuma akşam çıkıyor İzmir'e gidiyor pazar gece dönüyor. O öyle yani
Evet aynen balık başak zıt burçlar bir de içimde hep bir duygu mantık çatışması oluyor. Bazen bir olaya duygusuz tamamen mantıksal yaklaşıyorum eşim ne biçim balıksın sen der şaşırır. Alakasız bir olaya da çok duygusal yaklaşırım yani nerde nasıl davranacağım muamma ben bile bilmiyorum bazen eşime acıdım şimdi bakmesela şey var dağınığım aşırı ama onun içinde bile bi düzen var neyin nerde oldugunu bilirim unutmam hiç bişeyi kinciyim :) çalışmayı çok severim paranın vermiş olduğu güç için yoksa maddesel değilim güçlü olmayı seviyorum her anlamda özgüvenliyim
eşin ne burcuEvet aynen balık başak zıt burçlar bir de içimde hep bir duygu mantık çatışması oluyor. Bazen bir olaya duygusuz tamamen mantıksal yaklaşıyorum eşim ne biçim balıksın sen der şaşırır. Alakasız bir olaya da çok duygusal yaklaşırım yani nerde nasıl davranacağım muamma ben bile bilmiyorum bazen eşime acıdım şimdi bak
Eşim oğlak burcu dümdüz bir insandır benim gibi rengarenk birine şaşırıyor. Evet bende hiç romantik değilimdir gereksiz gelir bana da ama çok ince düşünürüm. Balık olmak bambaşka bir dünya bence bir biz bilirizeşin ne burcuevet herkes sulugöz çok romantik sanıyor en ince ayrıntısına kadar düşünürüm hediye alırken yada sürpriz olacaksa ama romantik değilim mesela ben
Ayy Balığı gömeceksiniz sandım tek kelime edilmedi.
deryadenizzz
Gama Capella
La Vie ne varsa sizde var kızlar goşun.
YeterliCumhurbaşkanımız balık burcu diye biliyorummesaj bu kadar.
Erkek arkadaşım balık ben boğa olur mu bizden
Olurr Olurr bal gibi olurrErkek arkadaşım balık ben boğa olur mu bizden
Erkekse zaten olmaz ama balıksa ektra olmazErkek arkadaşım balık ben boğa olur mu bizden
evetttEşim oğlak burcu dümdüz bir insandır benim gibi rengarenk birine şaşırıyor. Evet bende hiç romantik değilimdir gereksiz gelir bana da ama çok ince düşünürüm. Balık olmak bambaşka bir dünya bence bir biz biliriz