- 10 Ağustos 2023
- 359
- 841
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Aslan burcu haric sevmedigim burc yok galiba her burcun kendine has iyi özellikleri var. Ama baliklar favorim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enayiliğin kitabını yazmışYani 10 kişilik bir hesap ödenecekse kardeşim herkesten önce koşar. Yanında birisi ya sıkışığım param yok dese çıkarır verir. Bir tık enayi kıvamında benimki
Kardeşim diye demiyorum öyledir. Geçen ay mesai yapmış. Maaşının 2 katını almış beni arıyor IBAN yolla sana para yollayayım. Niye dedim ben çok maaş aldım diyo. Bu enayi evlense kocası yaşadıEnayiliğin kitabını yazmış
Ben vermezdim kimseye bu palılıkdaKardeşim diye demiyorum öyledir. Geçen ay mesai yapmış. Maaşının 2 katını almış beni arıyor IBAN yolla sana para yollayayım. Niye dedim ben çok maaş aldım diyo. Bu enayi evlense kocası yaşadı
Ben vermezdim kimseye bu palılıkda
Balık burcu ları diyorlar
Pahalı de kız ayy beni delirttin.Balık burcu ları diyorlar
Ya savurgan veriyorlar öyle vermezdim birde herşey palı
Önceden veriyordum şimdi öyle değil artık
Elâzığ lıların dili öyle canımPahalı de kız ayy beni delirttin.
Aaa gakkoşElâzığ lıların dili öyle canım
Evet öyleAaa gakkoş
Ama gene de parasız kalmıyor değil mi parası bereketli oluyor.Kardeşim diye demiyorum öyledir. Geçen ay mesai yapmış. Maaşının 2 katını almış beni arıyor IBAN yolla sana para yollayayım. Niye dedim ben çok maaş aldım diyo. Bu enayi evlense kocası yaşadı
Denizde çok balık var. Hamsi de balık köpek balığı da. Kendisi tam bir balık burcudur tüm gölge yönleri mevcut.Balık burcu en en en güzel burçtur. Abbasi halifesi Burçların Şahı unvanını vermiştir balıklara. Tüm sevdiğim insanlar balık. Bu insanlar hassas kalpli olurlar. Malum kisinin balık burcu olduguna inanamiyorum kesin bir yanlışlık var
Ha balık burcu erkeğiyle sevgilisiniz ya da evlisiniz. Sizi aldattı ve sizi sevmeğini düşünüyorsunuz aslaaaa. Size çok aşıktır çok seviyordur eminim ama başkalarına aşık gönlü geniş napsın sevgisi bol isteyene veriyor iyiliksever balıkŞimdi efenim kadınları ve erkekleri ayrı ele alıciğim. Kadınları duygusal, iyiliksever, iyi niyetli, güzel gözlü kimselerdir öhöm öhöm kişi kendinden bilir
Erkekleri de bildiğiniz orta malıdır. Dünyadaki tüm kadınlara aşık, her kadına gönlünde yeri olan, tüm kadınların sevgilisidir. Biriyle sevgiliyken aklı hep sevgili olamadıklarındadır düşman başına Amin.
Parasız kalırsa beni arar o. Ay sonu çok harcadığı için parası biter ona ben destek çıkarım o da ay başı geri verir. Kardeşim aşırı harcama yapıyor. 30k civarı kazanıyor. Mesailerle 50i geçtiği oluyor. 10 kira veriyor. Aylık 3 bin ödemesi var. Onun dışında full kıyafet kozmetik ve şehir şehir gezmeye harcıyor. Kafası atıyor cuma akşam çıkıyor İzmir'e gidiyor pazar gece dönüyor. O öyle yaniAma gene de parasız kalmıyor değil mi parası bereketli oluyor.
Düşman başınaHa balık burcu erkeğiyle sevgilisiniz ya da evlisiniz. Sizi aldattı ve sizi sevmeğini düşünüyorsunuz aslaaaa. Size çok aşıktır çok seviyordur eminim ama başkalarına aşık gönlü geniş napsın sevgisi bol isteyene veriyor iyiliksever balık
Balık yükselen başağım bende öyleyim için dışım çok farklıdır. Dışardan çok egolu, soğuk dururum başağın getirisi, içerisi de fantastik film kıvamında.balık burcuyum yükselenim başak. bonkör ama herkese karşı değil, hayvanları çok severim kıyamam, öyle yapış yapış ilişki sevmem sevdim mi güzel sever ayakkabı bağcığına kadar düşünürüm çok zor aşık olurum severim soğuğumdur dışardan egolu falan da diye düşünürler umursamam ama ben sadece arkadaşlarıma fıkır fıkır kaynıyorum herkes bilmesin cilveliyimdir çok gülerim eğlenirim bütün dünyayı gezebilirim öyle..
mesela şey var dağınığım aşırı ama onun içinde bile bi düzen var neyin nerde oldugunu bilirim unutmam hiç bişeyi kinciyim :) çalışmayı çok severim paranın vermiş olduğu güç için yoksa maddesel değilim güçlü olmayı seviyorum her anlamda özgüvenliyimBalık yükselen başağım bende öyleyim için dışım çok farklıdır. Dışardan çok egolu, soğuk dururum başağın getirisi, içerisi de fantastik film kıvamında.