Çok güzeller canım aşkla huzurla kullan inşallahEksik çok bitermi hiç al al bitmiyorlar vallahi ama büyük parçaları aradan çıkarmaya başlamışsın çkb takımı alınabilir peşinden nevresim ve havlularını çoğaltabilirsin bende Erzurumluyum bu arada ama bu adetten hiç haberim yoktu Elektriklilerine ağırlık verebilirsin canım inşallah gönlüne göre olsun herşey
Uzun bir aradan sonra gördüm senii
Çok güzeller güle güle kullan canımm
Her şeyin çok güzel, güle güle kullan canımAdetiniz de çok hoşmuş ya, bizde hala amca sorarmış ama daha soran eden olmadı, e haliyle insan da alıyor yavaş yavaş... Ama şöyle süpürgemi biri alsa, bi eksiğimi biri güzel olurdu bu süreçte. Bizde herkes bool boll cam kase getiriyor
Aaa valla mi :) saçı derler hatta. Ckb tk. En büyük halam alacakmış,diğer çeliklerimi ortanca halam, bardak tkm küçük amcam alacak. Bulaşık mak.büyük amcam,çamaşır mak.ortanca amcam, elektirikli aletleride teyzelerim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne güzel böyle ya peki takıda takıyorlarmı hem eşyaları alıp maşallah
Masallah, ceyizin hayirli ugurlu olsun...
Ana parcalari hemen hemen almissin, gerisini de halledersin zaten...
Simdiden keyifli alisverisler, huzurlu bir evlilik, mutlulukla kullanacagin ceyizler dilerim...
Evet canım büyük amcam bilezik yapacağım demiş anneme ama diğerleri de yapacak ama ne yapacak bilmiyorum :)
Vallahi oldukça iyiymiş biz sanırım farklı ilçelerdenizbizde yok öyle birşey olsaydı çok iyi olurdu ama
Siz nerden canım. Benim babamlar askaleli ama merkezde büyümüşler hep. Sukrupasa tarafında.