Kızlar selamlar. Ağır bir grip atlattım daha yeni toparlanıyorum. Fakat sigara da kullandığım için ciğerlerim çok dolu. Balgam atmaya çalışıyorum, sökemiyorum. Bana öyle birşey önerin ki iyice balgam atıp ciğerlerimi temizlensin, sigarayı da bırakıcam Allah izin verirse, tertemiz olmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum kızlar çok dua ederim size, şimdiden Allah razı olsun.
aynen bana da cok faydası oldu. kesinlikle tavsiye ederimSiyah turp bal. Netten bakarsanız ahmet maranki anlatıyo nasıl yapıldığını. Mucizevi bi balgam sökücü yok edici. Tecrübeyle sabit. Hem ne demişler siyah turp yemesen de bahçesinden geç.
Bana da aldığınız yeri özelden bildirirseniz çok mutlu olurum :))Doğal hatmi çiçeği kullanmanı öneririm canım. ama piyasada bulduklarımız hep yabani türler olduğu için pek etkili olmuyor. sana bi site öneriyim ben araştırdım onlar %100 doğal organik bitkiler toplayıp paketliyorlar. Adaçayımı ıhlamurumu ordan alıyorum ben hep.
merhaba, 1 kuru soğanın yarısını alıp içini çıkarıyorsun, içine bak döküp kapalı bir kapta bekletiyorsun,2-3 saat bekletsen yeter, bal ve soğanın suyu kendini saldığında o karışımdan 1 tatlı kaşığı içiyorsun, kim yapsa memnun kaldı, ben her sene mutlaka yaparım ve memnınum. geçmiş olsun :)Kızlar selamlar. Ağır bir grip atlattım daha yeni toparlanıyorum. Fakat sigara da kullandığım için ciğerlerim çok dolu. Balgam atmaya çalışıyorum, sökemiyorum. Bana öyle birşey önerin ki iyice balgam atıp ciğerlerimi temizlensin, sigarayı da bırakıcam Allah izin verirse, tertemiz olmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum kızlar çok dua ederim size, şimdiden Allah razı olsun.
Bende tazangel'e katılıyorum bal ve zencefil yeterli olacaktır.bal ve zencefili deneyebilirisiniz.