3 tatlı kaşığı bala 3 çay kaşığı zencefil karıştır her sabah iki çay kaşığı ya da bir tatlı kaşığını "tek seferde " yut boğazını yırttığını hissedeceksin 1 haftaya apey rahatlarsınKızlar selamlar. Ağır bir grip atlattım daha yeni toparlanıyorum. Fakat sigara da kullandığım için ciğerlerim çok dolu. Balgam atmaya çalışıyorum, sökemiyorum. Bana öyle birşey önerin ki iyice balgam atıp ciğerlerimi temizlensin, sigarayı da bırakıcam Allah izin verirse, tertemiz olmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum kızlar çok dua ederim size, şimdiden Allah razı olsun.
amiiiinnn amin amin amin amin Rabbim işlerimi kolaylaştırsın yauuwww sana da şifa versin inş....Sağol canım Allah razı olsun
Pekmeze toz zencefil karabiber tarçın koy karıştır iyice şurup gibi sabah akşam bir yemek kaşığı içKızlar selamlar. Ağır bir grip atlattım daha yeni toparlanıyorum. Fakat sigara da kullandığım için ciğerlerim çok dolu. Balgam atmaya çalışıyorum, sökemiyorum. Bana öyle birşey önerin ki iyice balgam atıp ciğerlerimi temizlensin, sigarayı da bırakıcam Allah izin verirse, tertemiz olmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum kızlar çok dua ederim size, şimdiden Allah razı olsun.
Ben 3 ay geçmeyen balgamlı öksürüğümü siyah turp ve balla geçirdim üstelik şuan tam mevsimi deneyin.Hepsini uygulıcam çok teşekkür ediyorum kızlar