Cilt Bakımı Ürünleri Balea cilt ve saç bakım ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Loiseauxrouge

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
3.571
927
Arkadaşlar BALEA cilt ve saç bakım ürünlerini tanıyan ve kullanan var mı ?Bu marka ürünü ben yurt dışında tanıdım .Yıllardır pahalı markaları kullanan biri olarak ,bu markanın ucuzluğu ve kalitesi konusunda şaşırdım.İnanılmaz çeşitte cilt ve saç bakım ürünleri mevcut.Fiyatları inanılmaz ucuz komik rakamlar.Kullandığım her pahalı ürün cildimde allerji yaparken bu ürün asla yapmadı.Boyun dekolte serumları ,cilt serumları ne ararsanız mevcut.Bu sene ilk kez saç bakım ürünlerini şampuan serum krem vs.... denedim muhteşemler.Tek sıkıntı bu ürünler internette ve Türkiyede yok.Ben bulamadım.Bu markanın satış yerleri varsa biliyorsanız bana yazar mısınız kızlar.

Son düzenleme:
canim bu almanyanin ürünü bildigim kadaryila burada DM marketinde satiliyor.schauma sampuani satiliyor ama balea nin satildigini düsünümyorum sadece tek bir marketin ürünü oldugu icin ama adini verdigim sampuan gibiler heryerde satiliyor.kargoyla yolliyim dicemde isterseniz istediginizi ürünün fotunu yada adini bir söyleyin.

Canım teşekkür ederim .Doğrudur D&M marketlerde satılıyor.Ben Türkiyede satış yeri arıyorum ve ya burada bir internet sitesi olabilir.Neredeyse btün avrupada bu marketler var.Bizde bu marka bilinmediği için tanınmıyor.Ama dediğim gibi ben çeşitlerin bolluğuna ve fiyatlarına şaşrdım.Herhade burada olsa fiyatlar bu kadar ucuz olmaz.Canım teklifine teşekkür ederim.Ben Avrupaya gittiğimde zaten alacağım ama esas istedğim Türkiyede satılıp satılmadığı.Sevgiler.

satilacagini düsünmüyorum cünkü o marka burdaki baska bir markette asla satilmaz a.a dur türkiyede isatnbulda var diye duymustum .sanirsam avruaya gelmisligin var bilirsin H&M magazasini vs ist de var onlar varsa oda var kardesim cünkü görüdügünü söylüyor belki vardir

h&M MAĞZASINDA YOKDUR BALEA ŞAMPUANI VEYA ÜRÜNLERİ AMA TABİKİ NEREDEN BULABİLİRSİNİZ SÖYLEYEBİLİRİM TR DE

kizlar balea ürünlerini bende cok sIk kullandim,almanyada yasadigim zaman. deodarantlari cok komik fiyata satiliyor mesela cok güzel :)
ürünlerinde silikon olmamasi cok güzel. dm marketinkendi markasi oldugu icin o kadar ucuz. baska hic biyerde yok. keske yurtdisina acilsa...bomba etkisi yaratir valla :)) sadece makyaj ürünlerinde sknti var cesit yok.

arkadaşlar merhaba ,
bende balea ürünlerini çok beğenerek kullanıyorum. ve türkiye de bulmamaktan çok şikayetçiyim.
uzun zamandır internet üzerinden satış yaparak ek bir iş yapmayı düşünüyordum. kendimde muzdarip olduğumdan dolayı balea ürünlerini türkiye de sipariş üzerine internetten satış yapmaya karar verdim. eğer bundan sonra siparişleriniz olursa yardımcı olabilirim...

Balea vasaline almam gerekiyor ancak Türkiye'de yok konuşulduğu üzere, 5-6 tane alacağım. Yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…