Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende hiç giymiyorum canım yan yatıp kaldır indir 100 le başlamıştım 200 -250 ye kadar çıktım 2 haftada 3 er cm inceliyo basen. şu anda 100 cm. ama alt bacaklarım çok kalınya üstümü görsen göğüs normal bel ince altı hiç sorma
yaa canim meraba o dedigin basen hareketinden yapiyorum suan 2 aya yaklasti seninki gibi ama sen 12 cm incelmisken ben 1 cm ancak inceldim (ah..ah.. benim baldırda, basende, hele hele alt bacaklarda kalın ne kadar zayıflarsam zayıflayayım yuzde sekseni üstten gidiyo ya. aşağısının maşallahı var. burda bi arkadaş yamzıştı gunde 300 basen hareketiyle basenlerim eridi diye. bende yaptım 2 ayda 112 cm den 100 cm e indi basenleirm ama şimdi kaldı inmiyo. napıcam bilmiyorum
yaa canim meraba o dedigin basen hareketinden yapiyorum suan 2 aya yaklasti seninki gibi ama sen 12 cm incelmisken ben 1 cm ancak inceldim (
o donemde baska spor yapmis miydin yediklerine dikkat etmis miydin lütfen yardimci ol canım cok duacin olurum (
ay masallah canim baya azimliymissin yaa peki basen 12 cm incelirken yüzün filan küçüldü mu çöktü mu ondan korkuyorum ben... sadece 2 ay mi dikkat ettin yediklerineevet canım soyle soyleyeyım hayatımda hıç dıyet yapmadım ama o dönem çok dıkkat ettım.cunku evlenmek uzereydım...sabahları otobus duragına yurudum 20 dakıka tutuyordu.akşamda dönuşte yurudum 25 dakıka tutuyordu gunde toplam 45 dakıka yurumus oldum.haftanın 4-5 gunu.....pılav kızartma makarna yemedım sekerı kestım..bırde bu hareketlerı yaptım hergun..sonuc mukemmeldı....esımı tanıdıgımda 78 kılo olan ben 1.5 sene sonra evlendıgımde 64 tum
şimdimi.....................hıç sormaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay masallah canim baya azimliymissin yaa peki basen 12 cm incelirken yüzün filan küçüldü mu çöktü mu ondan korkuyorum ben... sadece 2 ay mi dikkat ettin yediklerine