Çatlaklar Baldırımda kısa kısa kırmızı çizgiler oluşmaya başladı beyazlaşmadan napabilirim?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Pirasa7675

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
617
2
18 yaşındayım biraz kilo aldım ve egzersiz yapmıyorum fazla harekette.. Baldırımda çokça kırmızı çizgi oluştu annem çatlama başlangıcı dıyor engellemek için ne yapabilirim ? Hangi yağları kullanmalıyım

kakao yağı veya bebe yağı engellemek için kullanılan yağlar genellikle bunları deneyebilirsin biz yandık sen yanma

kantoron yağı ve kayısı yağı da iyi geliyor ama başlangıçsa bebek yağını hiç bırakma. doktor söylemişti hamile kalmadan önce göbek bölgenize sürerseniz doğumdan sonra çatlaklar olmaz demişti ben de kullanıyorum şimdiden :)

çok teşekkürler :)) peki ben de kayısı çekirdeği yağı var farkedermi acaba ? dün sürmeye başladım böyle sıktığımda depremde çatlayan yollar gibi oluyo yaa

kullananlar iyi sonuç verdiğini söylüyor ama bilmiyorum :26: faydalarınıda baktım güzel aslında

arkadaslar benımde bacak aramda baldırımda kırmızı cizgiler var sankı tırmıklamışın gibi onlar çatlaklıklar mı oluyor yanı..????

evet çatlak başlangıçları oluyor kaç gündür kayısı çekirdeği yağı sürüyorum ama hala aynı

kayısı çekirdeği yağı birşeye yaramıyo kızlar ancak sadece masaj yaparsanız bir süre kırmızılıklar gidiyor oda 1 saatlik için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…