- 30 Ekim 2020
- 936
- 255
- 25
-
- Konu Sahibi Cnarrr3525
Adete kaç gün var?Kızlar merhaba daha öncede yazmıştım defalarca sorularıma yanıt bulmak içimi dökmek istiyorum son adet tarihim 18 şubat 26-27 şubatta korunmasız ilişki yaşadık iki gün önce çok yoğun yığıntı şeklinde bembeyaz akıntı yaşadım bel ağrım var dün hafif tatlı bir baş dönmesi yaşadım 4 gündür bugün ise başlayan sağ baldırımda kramp yaşıyorum böyle aşırı rahatsız ediyor ve arada bir kasığıma da ağrı girip duruyor acaba üstüne görme mi yaşadım yoksa erken döllenme olduda erken belirti mi yaşıyorum daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldumu yada neden dir yardımcı olursanız çook sevinirim gerçekten
Çok var 17 günAdete kaç gün var?
Ben de bir hamilelik yaşadım Benim de bacağıma kramp girmişti ve kasık ağrısı da olmuştu ama bilemiyorum inşallah istediğiniz gibi olur ben de bu ay 11 şubatta adet olmuştum şimdi 4 gün var adetime ama pek belirti yok kendimi boşa umutlandırmak istemiyorumKızlar merhaba daha öncede yazmıştım defalarca sorularıma yanıt bulmak içimi dökmek istiyorum son adet tarihim 18 şubat 26-27 şubatta korunmasız ilişki yaşadık iki gün önce çok yoğun yığıntı şeklinde bembeyaz akıntı yaşadım bel ağrım var dün hafif tatlı bir baş dönmesi yaşadım 4 gündür bugün ise başlayan sağ baldırımda kramp yaşıyorum böyle aşırı rahatsız ediyor ve arada bir kasığıma da ağrı girip duruyor acaba üstüne görme mi yaşadım yoksa erken döllenme olduda erken belirti mi yaşıyorum daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldumu yada neden dir yardımcı olursanız çook sevinirim gerçekten
Daha yumurtlama donemindesizin değerlendirinKızlar merhaba daha öncede yazmıştım defalarca sorularıma yanıt bulmak içimi dökmek istiyorum son adet tarihim 18 şubat 26-27 şubatta korunmasız ilişki yaşadık iki gün önce çok yoğun yığıntı şeklinde bembeyaz akıntı yaşadım bel ağrım var dün hafif tatlı bir baş dönmesi yaşadım 4 gündür bugün ise başlayan sağ baldırımda kramp yaşıyorum böyle aşırı rahatsız ediyor ve arada bir kasığıma da ağrı girip duruyor acaba üstüne görme mi yaşadım yoksa erken döllenme olduda erken belirti mi yaşıyorum daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldumu yada neden dir yardımcı olursanız çook sevinirim gerçekten
Ahh keşke hastanede yatıyorum şuanDaha yumurtlama donemindesizin değerlendirin
Aa geçmiş olsun iyi misiniz şimdj?Ahh keşke hastanede yatıyorum şuan
Çok teşekkür ederim ameliyata alıcaklardı bekliyorum müşahede altında kanama durdumu durmadımı bakıyorlarAa geçmiş olsun iyi misiniz şimdj?
Çok teşekkür ederim ameliyata alıcaklardı bekliyorum müşahede altında kanama durdumu durmadımı bakıyorlar
Ultrason da kanama gördüler bende anlamadım inanınMerhaba. Gebelik belirtileri yaşarken bi anda nasıl bir problem oldu. Geçmiş olsun
Ultrason da kanama gördüler bende anlamadım inanın
Yok kuzum keşke iç kanama olmuş yumurtalık kisti patlamış kanama olmuş yani birde çatlama olmuş dedi yumurtamda çatlamışneyin kanamsı bu hamılemısınız onun kanamasımı var
kafamda deli sorular
Taburcu oldum teşekkür ediyorum. Kanama hafifde olsa devam ediyor kist var hala devam ediyor bakalım ne olucak hamile kalırsam bu şekilde doğumda temizlenir dedi doktor kist yokken kalamadım kist varken de zannetmiyorumGeçmiş olsun ne oldu son durum?