• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayında denize havuza girenler/ girmeyenler yardımmmm

pernicketygirl

Bulutlarda.....
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
8.107
1
86
Ankara
Mayıs ayında evleneceğim inşallah... Antalyaya gideceğiz ve ben denize girmek istiyorum.... Ne yapmam lazım.. Deneyimleriniz nelerdir????

Mayıs ayında evleneceğim inşallah... Antalyaya gideceğiz ve ben denize girmek istiyorum.... Ne yapmam lazım.. Deneyimleriniz nelerdir????

mrb.öncelikle şimdidn hayırlı olsun diorum umarım mutlu bi evliliğn olur.biz 1 hafta sonra gitmiştik.ben denize girmedim ama havuzdanda çıkmadım:) sudan çıktıktan sonra direk tuvalete gittim ve mayom ıslak şekilde gezmemeye dikkat ettim.çok şükür mikrop kapma gibi bişy yaşamadım umarım sende bu konuda bi sıkıntı çekmezsin

cnm bnde bnde dugundrn 1gun sonra tatile gittim solugu havuzda ald im islak bikiniylede durdum cok sukur hic bisi olmadi ama denize hic girmedim

ben denize de girdim havuza da girdim mayısın son haftası gitmiştim balayına sadece üşüttüm galiba balayından sonraki ilk adetim biraz ağrılı olmuştu o kadar

Back