balayına nereye gidiyoruz hadi kızlar fikir olur birbirimizede

voyage belek'e o kadar para vermek yerine şu oteli de balayı listemize aldık

alva donna

Ya sevgili lemlem ben iki otel arasında kaldım ama pek yorum alamadım belki senin bilgin var. İlk Alva donna Belek bu Oteli çok beğendim nette yorumlarda oldukça olumlu yönde. İkinci olarak kafamı karıştıran Sensimar Belek Resort otel bu otel 2011 bahar aylarında hizemet açılacakmış otelin görüntüsü çok hoş ama tabi ilk senesi olucağı için hizmeti nasıl olur bilemiyorum sen ne düşünüyosun bu konuda?

Bizde marmaris veya kusadasini düsünüyoruz.. dügünümüz eylülde olucak ama simdiden bakiniyoruz

bizimde düğünümüz eylülde olacak, ama kuşadası marmaris taraflarından vazgeçtik biz. eğer olursa ilk önceliğimiz yunan adaları, olmazsa kuşadası tarafları.. daha araştırıyoruz ama yurtdışı fiyatları yazdan önce belli olmuyormuş ve erken rezervasyonda olmuyorrmuş. :97:

Alva donna iyi bir otele benziyor, o kadar otele gittm ama şu alva donna ya gidemedim bi türlü, haftaya kadar giderim belki ama, gitmişken alıcı gözüylede bi bakayım diğer otelin nerde olduğunu bilmiyorum bikaç inşaat var ama acaba hangisi olacak haberim yok. ama otelin ilk yılı olmasından korkmayın, gerçekten kaliteli bir otelse ilk yılıda olsa hiç bir eksiği olmaz, hatta yabancı turistler hep yeni otelleri tercih eder, çünkü herşey yeni oluyor :) ve genellikle yeni açılan oteller adını duyurmak amaçlı ilk yıllarında daha indirimli ve gelen misafirlere karşı daha titiz olur...

İnşallah gidersin ya :) sensimar otel de boğazköy de yapılıyomuş gerçi şuan inşaat halinde değil baya bitmiş olması gerek yaklaşık iki ay sonra falan hizmete girecek çünkü. Off bakalım karar verebilecekmiyim:97:

Benimde aklım bu ıkısınde kaldı limak limra ve ya cristal de lux ama antalya kemer de baska bıldıgınız tavsıye edecegınız otel var sa fıkırlerınızı beklıyorum arkadaslar!!:90:

biz alva donnaya karar verdik.salı günü rezervasyonumuzu yaptırıyoruz

Benimde aklım bu ıkısınde kaldı limak limra ve ya cristal de lux ama antalya kemer de baska bıldıgınız tavsıye edecegınız otel var sa fıkırlerınızı beklıyorum arkadaslar!!:90:

kemerde Amara Wing hotel'e de bakın, kaliteli temiz güzel bir otel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…