Antalya-Kemer amara wing resort geçen sene balayımızda ordaydık..
Kedileri dışında herşeyden memnun kaldım tavsiye ederim..
Kedileri derken kedilerle bi probleminiz yoksa sizin için sıkıntı olmaz ama ben rahatsız olduğum için ve orda çalışanlar dışında kimseden çekinmedikleri ne kadar yanınızdan gitmesi için çabalasanızda gitmediği için birazcık onlarla kovalamaca oynadık
Özellikle alacarte restoranlarından çoooooooook memnun kaldık..
voyage belek'e gidicez.bu haftasonu rezervasyonumuzu yaptıracağız allah izin verirse
otele şimdi baktım çok güzelmiş harika bir seçim yapmışsınız
balayına değil ama başka birgün inşallah gitmek nasip olur
Rezervasyon yaptırınca fiyatını yazarmısın?
voyage belek'e gidicez.bu haftasonu rezervasyonumuzu yaptıracağız allah izin verirse
canım hevesini kaçırmak istemem ama voyage belek daha çok orta yaş ve üstüne hitap ediyor ...golf sahaları çok fazla...
ama voyage sorgun da ortam daha farklı yemekler daha leziz...a la carte seçenekleri güzel özellikle rum tavernası çok eğlenceli ve kebabistan harika, köy kahvaltısını da unutmamak lazım tabiii :)) gözden geçirin isterseniz...
Voyage belek çok güzel bir otel, hatta ben çok yakın bir arkadaşıma da balayı için orayı tavsiye etmiştim ve çok memnun kaldılar. Ayrıca otel orta yaş üstüne hitab etmiyor, bu gittiğiniz tarihle ilgili birşey. mesela şu anda giderseniz evet orta yaş üstü var hep, ama bu mevsimde bütün otellerin müşterisi zaten öyle. Yaz aylarında gençlerin yoğun olduğu bir otel.
evlilik ne zaman bu mihri?magic life marmarisi önermişti bir arkadasım.eger deniz istiyorsan marmaris demişti.biz de bakıyoruz da karar veremedik henüz.karar verince paylaşalım olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?