balayına nereye gidiyoruz hadi kızlar fikir olur birbirimizede

Umutlu30

vazgeçilmezimmm
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
774
64
318
39
İstanbul
mrb kızlar
evet düğün tarihi yaklaştıkça balayı oteli aramaya başladım
ama malesef bir karar veremedim tam olarak
özellikle evli çiftler balayı için nereyi önerirsiniz

sanırım kimse cvp yazmıycak
biz kararlaştırdık belki sizede fikir olur
Rikos tekirova'ya gidiyoruz inşallah

bizde balayı için otel araştırması yapacağız bu ay. zaten antalyada yaşadığımız için kuşadası, marmaris tarafları düşünüyoruz. henüz bakamadık hiç biyere, tur firmalarıyla görüşmeyi düşünüyoruz.

Antalya-Kemer amara wing resort geçen sene balayımızda ordaydık..
Kedileri dışında herşeyden memnun kaldım tavsiye ederim.. :34:
Kedileri derken kedilerle bi probleminiz yoksa sizin için sıkıntı olmaz ama ben rahatsız olduğum için ve orda çalışanlar dışında kimseden çekinmedikleri ne kadar yanınızdan gitmesi için çabalasanızda gitmediği için birazcık onlarla kovalamaca oynadık :1:
Özellikle alacarte restoranlarından çoooooooook memnun kaldık..

Antalya-Kemer amara wing resort geçen sene balayımızda ordaydık..
Kedileri dışında herşeyden memnun kaldım tavsiye ederim.. :34:
Kedileri derken kedilerle bi probleminiz yoksa sizin için sıkıntı olmaz ama ben rahatsız olduğum için ve orda çalışanlar dışında kimseden çekinmedikleri ne kadar yanınızdan gitmesi için çabalasanızda gitmediği için birazcık onlarla kovalamaca oynadık :1:
Özellikle alacarte restoranlarından çoooooooook memnun kaldık..

otele şimdi baktım çok güzelmiş harika bir seçim yapmışsınız
balayına değil ama başka birgün inşallah gitmek nasip olur

voyage belek'e gidicez.bu haftasonu rezervasyonumuzu yaptıracağız allah izin verirse

geçen sene mart ayında rixos sungate kemere gitmiştk bizde, çok memnun kaldık, tavsiye ederim.

voyage belek'e gidicez.bu haftasonu rezervasyonumuzu yaptıracağız allah izin verirse

canım hevesini kaçırmak istemem ama voyage belek daha çok orta yaş ve üstüne hitap ediyor ...golf sahaları çok fazla...
ama voyage sorgun da ortam daha farklı yemekler daha leziz...a la carte seçenekleri güzel özellikle rum tavernası çok eğlenceli ve kebabistan harika, köy kahvaltısını da unutmamak lazım tabiii :)) gözden geçirin isterseniz...

evlilik ne zaman bu mihri?magic life marmarisi önermişti bir arkadasım.eger deniz istiyorsan marmaris demişti.biz de bakıyoruz da karar veremedik henüz.karar verince paylaşalım olur mu?:3:

Son düzenleme:
biz antalyada yaşadığımız için denizdende havuzdan da bıktık..benim işim otellerin havuzlarıyla ilgili olduğu için alanya-tekirova arası nerdeyse bütün otelleri gezdim. yardımcı olabileceğim bişey olursa sorabilirsiniz...
biz karadeniz turuna çıkmayı düşünüyoruz ama çok mu yorucu olur bilmiyoruz. karar veremedik hala...

canım hevesini kaçırmak istemem ama voyage belek daha çok orta yaş ve üstüne hitap ediyor ...golf sahaları çok fazla...
ama voyage sorgun da ortam daha farklı yemekler daha leziz...a la carte seçenekleri güzel özellikle rum tavernası çok eğlenceli ve kebabistan harika, köy kahvaltısını da unutmamak lazım tabiii :)) gözden geçirin isterseniz...

Voyage belek çok güzel bir otel, hatta ben çok yakın bir arkadaşıma da balayı için orayı tavsiye etmiştim ve çok memnun kaldılar. Ayrıca otel orta yaş üstüne hitab etmiyor, bu gittiğiniz tarihle ilgili birşey. mesela şu anda giderseniz evet orta yaş üstü var hep, ama bu mevsimde bütün otellerin müşterisi zaten öyle. Yaz aylarında gençlerin yoğun olduğu bir otel.

Voyage belek çok güzel bir otel, hatta ben çok yakın bir arkadaşıma da balayı için orayı tavsiye etmiştim ve çok memnun kaldılar. Ayrıca otel orta yaş üstüne hitab etmiyor, bu gittiğiniz tarihle ilgili birşey. mesela şu anda giderseniz evet orta yaş üstü var hep, ama bu mevsimde bütün otellerin müşterisi zaten öyle. Yaz aylarında gençlerin yoğun olduğu bir otel.

2008 yazında haziran ortalarında gitmiştik canım...tabii otellerle ilgili çalışıyormuşsun galiba daha iyi bilgi sahibi olabilirsin,ama ben fikrimi söyledim..
biz 3 gün kaldıktan sonra memnun kalmadığımız için, sorguna geçtik...hee birde şu var biz gittiğimizde otel çok yeni sayılırdı..1 senelik felandı sanırırm..o da etken olabilir ama ,genelde golf oynama alanları doluydu,diğer yerler çok sessizdi

Bizde güzel bir yere gitmek istiyoruz ama neresi bilemiyoruz Nişanlım işi dolayısıyla pek araştıramıyor tabi bu işler bana kalıyor bende ne yapacağım bilmiyorum. Yani en uygun ve rahat edebileceğimiz neresi olur hiç bimiyorum bayanlar. Uygun fiyatta temiz güzel biryer varsa bildiğiniz paylaşırsanız çok sevinirim. Düğün temmuz da inşallah.

belek ya da alanyaya gitmeyi düşünüyoruz daha önce hiç görmeyenler için marmaris ve fethiyede cok güzel yerler

evlilik ne zaman bu mihri?magic life marmarisi önermişti bir arkadasım.eger deniz istiyorsan marmaris demişti.biz de bakıyoruz da karar veremedik henüz.karar verince paylaşalım olur mu?:3:

marmariste grand yazıcı otel var süper kesinlikle tavsiye ederim pişman olmassın

Back