benim de aynı sorunum olmuştu.. doktora danışarak doğum kontrol hapı kullandım bi önceki ayın son adet günümden başlayarak balayından dönene kadar.. hiç sorunum olmadı..Dugun ve balayi zamani regl olmamam icin ne yapmam lazim. Duzenli giderse tam balayinin ortasinda olucamarastirdim ettim bi takim seyler okudum ama kullanilan ilaclar sonradan sıkıntı yapiyormus. Ne yapcam bilmiyorum canım sıkıldı yaa (
Canım benimde reglim düğün gününe denk geliyordu bir ay önceden 10 gün boyunca yasmin diye bir hap kullandım 10 günün sonunda içmeyi bıraktım bir iki gün sonra adet oldum bu sayede duğun günü adet olmamış oldum ama düğünden bir hafta sonra yine adet oldum yani birazcık düzensiz yapabiliyor.Dugun ve balayi zamani regl olmamam icin ne yapmam lazim. Duzenli giderse tam balayinin ortasinda olucamarastirdim ettim bi takim seyler okudum ama kullanilan ilaclar sonradan sıkıntı yapiyormus. Ne yapcam bilmiyorum canım sıkıldı yaa (
Adet geciktirici hap kullan. Hayatım boyu kullandım (sporcu olduğum için), hiç bir yan etkisini görmedim. Sen 1 kere kullanacaksın, doktoruna danışıp kullan.
Ilactan olmamistir o....ben 30 senedir aralikli olarak kullaniyorum geciktirici, hic bir yan etkisini gormedim...bende sonraki aylarda cayip tüylenme yaptı bende 2 defa kullandım farklı zamanlarda
ama hep ilaç kullandıktan sonraki aylarda etkisi sürdü 2-3 ay bu arada geciktirici içtiğim halde ara ara lekelenmede oldu o sürede zaten etkilerindede yazıyordu olacağıIlactan olmamistir o....ben 30 senedir aralikli olarak kullaniyorum geciktirici, hic bir yan etkisini gormedim...
Sana denk gelmis demek ki. Ben zaten tuysuz bir kadinim o tur problemlerim hic olmadi. Ben cocuklugumdan beri mecbur kullaniyorum, regl yaris zamanlarima denk gelecekse mutlaka kullanmam gerekiyor. Herkesin bunyesi farkli tepki veriyor ilaclara tabii...ama hep ilaç kullandıktan sonraki aylarda etkisi sürdü 2-3 ay bu arada geciktirici içtiğim halde ara ara lekelenmede oldu o sürede zaten etkilerindede yazıyordu olacağı
Aynen canım bu arada yanına tampon da al tamponsuz havuza denize gireyim deme enfeksiyon mantar falan olursun Allah korusun.. ben çok çektim o dertlerden aman diyim.. hatta benim gibi olan çok varmış doktorlar bile balayı hastalığı diyolarCnm balayina giderken adet geciktirici ilaç başla duzenlice iç balayı süresince
Balayıdönüşü bırak hemen olur zaten
Ben her sene kullanırım hiç sorun olmadı
doğum kontrol hapına başla 1-2 ay öncesinden ve balayına giderken içmeye devam et dönünce bırak. düzenini bozacaktır biraz ama 1-2 aya kalmaz yine normale dönerAvşa da 10 gun olcak. 1 hafta suruyor zaten gitti balayi yaa
MUTLULUKLAR CANIM SIMDIDEN:)Ertelenemiyor malesef mecbur biseyler olcak artik
Dugun ve balayi zamani regl olmamam icin ne yapmam lazim. Duzenli giderse tam balayinin ortasinda olucamarastirdim ettim bi takim seyler okudum ama kullanilan ilaclar sonradan sıkıntı yapiyormus. Ne yapcam bilmiyorum canım sıkıldı yaa (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?