Balayına denk gelen regl :(((

Fyztnl

Germany
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
98
54
8
Dugun ve balayi zamani regl olmamam icin ne yapmam lazim. Duzenli giderse tam balayinin ortasinda olucam :KK42: arastirdim ettim bi takim seyler okudum ama kullanilan ilaclar sonradan sıkıntı yapiyormus. Ne yapcam bilmiyorum canım sıkıldı yaa :((

Dugun ve balayi zamani regl olmamam icin ne yapmam lazim. Duzenli giderse tam balayinin ortasinda olucam :KK42: arastirdim ettim bi takim seyler okudum ama kullanilan ilaclar sonradan sıkıntı yapiyormus. Ne yapcam bilmiyorum canım sıkıldı yaa :KK43:(
balayını erteleyin.

Böyle denk gelen olmadimi hiç kızlar herkes ertelemiyodur yada kös kös oturmuyolardir balayinda heralde :))

adet geciktirici kullanın..
adetten iki ya da üç gün önce içmeye başlıyorsunuz hapı bırakınca adet oluyorsunuz. ben tatillerde kullandım hiçbir zararını da görmedim

Arkadaşlar tampon diyorsunuz da eğer bakirelik varsa ilişkiden önce tatile gidilince adet gelirse sıkıntı değil mi :KK48:

adet geciktirici kullanın..
adetten iki ya da üç gün önce içmeye başlıyorsunuz hapı bırakınca adet oluyorsunuz. ben tatillerde kullandım hiçbir zararını da görmedim
Zarar gorenler olmus onlari okuyunca korktum zaten arada kaldim sagolunn

Benim reglim de düğün gününe denk geliyordu. Geciktirici ilaç kullandım. Bir sıkıntı yaşamadım.

Zarar gorenler olmus onlari okuyunca korktum zaten arada kaldim sagolunn

bazılarında bir ay için adet düzensizliği yapıyormuş ama bünye meselesi galiba. bende ne ağrı ne gecikme olmadı

Back