- 25 Mart 2016
- 98
- 54
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balayını erteleyin.Dugun ve balayi zamani regl olmamam icin ne yapmam lazim. Duzenli giderse tam balayinin ortasinda olucamarastirdim ettim bi takim seyler okudum ama kullanilan ilaclar sonradan sıkıntı yapiyormus. Ne yapcam bilmiyorum canım sıkıldı yaa
(
P ile baslayan ilac varmıs o muAdet geciktirici hap kullan. Hayatım boyu kullandım (sporcu olduğum için), hiç bir yan etkisini görmedim. Sen 1 kere kullanacaksın, doktoruna danışıp kullan.
Avşa da 10 gun olcak. 1 hafta suruyor zaten gitti balayi yaaBalayınız nerede olacak? Tampon kullanırsın denize filan girecekseniz.
Diğer türlü bekleyin cinselliğinizi biraz nolcak ki :)
Evet..P.imolut...P ile baslayan ilac varmıs o mu![]()
Ozaman doktor ne uygun gorup verirse onu kullancam yaniCnm balayina giderken adet geciktirici ilaç başla duzenlice iç balayı süresince
Balayıdönüşü bırak hemen olur zaten
Ben her sene kullanırım hiç sorun olmadı
Zarar gorenler olmus onlari okuyunca korktum zaten arada kaldim sagolunnadet geciktirici kullanın..
adetten iki ya da üç gün önce içmeye başlıyorsunuz hapı bırakınca adet oluyorsunuz. ben tatillerde kullandım hiçbir zararını da görmedim
Zarar gorenler olmus onlari okuyunca korktum zaten arada kaldim sagolunn