orası olsun istiyoruz cok mu sıcak olur eylül 26da.Eylulde kapadokya neden? Sicaktan ölmek icin mi?
Sicak olmasi bir yana otel odasindan cikamazsinorası olsun istiyoruz cok mu sıcak olur eylül 26da.
Biz kapadokyada yaptık balayımızı. Benim balayım kasımda olduğu halde tüm günümüzü hiçte odada geçirmedik aksine pahalıda bir otel seçmiştik boşuna seçmişiz tüm gün dışarda olduk keşke daha uygun bir otele gitseymişiz die düşünmüştükTüm balayını otel odasında geçirecekseniz eylülde kapadokya muhteşem bir seçim.
Yok azıcık gezelim diyorsanız tercihinizi değiştirin bence.
Kapadokya dedeman sene başında tadilata alınmıştı açılmamış olabilir.Dedeman.
neresi olabilir başka ege ve akdeniz hariçTüm balayını otel odasında geçirecekseniz eylülde kapadokya muhteşem bir seçim.
Yok azıcık gezelim diyorsanız tercihinizi değiştirin bence.
tesettürlüyüm ve deniz olması yada olmaması cok farketmiyor benim içinBence eylul'de en guzel Bodrum olur balayi icin... Kapadokyada 2 gun gezip 3.gun bikarsiniz. Deniz kum gunes daha cazip hem havalar da cok sicak oluyor
tesettürlüyüm ve deniz olması yada olmaması cok farketmiyor benim için
Gidenler olumlu şeyler yazıyor genelde ve tesettürlü olduğum için bugune kadar en aklıma yatan kapadokya.ancak sizde o tarihlerde gittiniz sanırım tecrübeyle sabit gibi söyleminiSicak olmasi bir yana otel odasindan cikamazsin
Klimanin altinda gececek bir balayi istiyorsan neden olmasin?
hangi otelde kaldınız?gidilmeli mi sizce pişman olurmuyuz suan cok ikileme düştüm yine yaBiz kapadokyada yaptık balayımızı. Benim balayım kasımda olduğu halde tüm günümüzü hiçte odada geçirmedik aksine pahalıda bir otel seçmiştik boşuna seçmişiz tüm gün dışarda olduk keşke daha uygun bir otele gitseymişiz die düşünmüştük
Balayımı orda yapmıştım.Çok güzel bir tercih. Sanırım yani yanlış hatırlamıyorsam TAŞ OTEL'di.Çokta memnun kalmıştım. Fiyatları da uygundu ama net hatırlayamıyorum :/kızlar meraba,
eylülde düğünümüz var.balayı için kapadokyayı düşünüyoruz.Bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz otel var mıdır?fiyatlarınıda yazabilirseniz sevinirim.