Cevabın için teşekkürler :)Kapalıysan ve rahat olmak istiyorsan ancak ev kiralamayı düşünebilirsiniz çünkü yanlızca teseddürlüler için özel olan oteller çok pahalı anltaya da e zaten diğer ucuz otellerde fuhuş yuvası oluyor resmen
bende kapalı değilim ama dört yıldızlı bir otele gittim Antalya'da animasyonları bile ruslara özel sapık supuk yapıyorlar.
Tabi nezih güzel mekan hiç yok mu bilmiyorum belki bir bilen çıkar.
teşekkür ederim :) ALLAH razı olsun. Not alıyorumAden Otel muhafazakar bir otel diye biliyorum. Fiyat olarak da uygun
ben kalmadım orda, ama tavsiye edip memnun olanlar var.
şimdiden mutluluklar dilerim.
teşekkür ederim :) ALLAH razı olsun. Not alıyorum
rica ederim ama düzeltiyorum Adenya Hotel & Resorts olacak tam ismi.[/QUOTEsağolun
evet bu da olabilir ama biz Antalya'yı daha önce hiç görmedik. İkimizde orayı istedikTurizm acentaları var oraya bir gitmeni tavsıye ederim.kapalılar için oteller arkadasında dedıgı gibi çok pahalı maalesef.antalya yerine doğa içi biryer yada kaplıcalar daha ıyı oluyor biz kaplıcalara gitmiştik kutahyada.ınternetten arattır doğa içi harıka butık otel ev var çok sırın kulubeler içinde kalıyorsun hava mıs manzara super.canım çekti
tamamama konunun yeri burası değil. taşıyayım yerine
olimposta bungalov evler var kiralanan, oyle sacma sapan animasyonlar filan da yok, denize cok yakin, ve denizde tenha yerler bulmak da zor degil..Arkadaşlar merhaba ,
Dert değil şükür ama bilmediğim için soruyorum. Sevdiğimle 5.5 yılın sonunda muhteşem bir evlenme teklifi ile evlenme kararı aldık. 2 aydır nişanlıyız ve nasip olursa düğünümüz 30 Ağustos 2015'te...
Düğünümüzü ALLAH razı olsun kayınbabam yapacak , eşya falanda kayınbabamlardan... Sevdiğimle bende balayı yapmak istiyoruz kendi paramızla. Demem o ki bize en az masraflı Antalya gibi bir şehirde önerebileceğiniz otel , butik otel , kiralık evlerin olduğu yerler var mı? Ve ne zaman rezervsyon yaptıralım? Kapalı bir bayanım ve rahatta olmak istiyorum açıkçası...
Şimdiden teşekkür ederim.
Karadeniz de olabilir evet hep yeşil :)Kapalılara özel olan oteller biraz tuzlu olabiliyor sanırım sayıları az olduğu için
Bence sadece Akdeniz Ege diye düşünme, Karadenizde Uzungöl vs civarları falan da var oralara gidebilirsiniz
Maksat birlikte vakit geçirme:))
yani daha nezih, daha kapali bi ortam istiyosan, yazin ege ve akdeniz tarafi pek uygun olmayabilir.. karadeniz daha mantikli, ille de deniz kenari ise..Karadeniz de olabilir evet hep yeşil :)
not alıyorum teşekkürler...olimposta bungalov evler var kiralanan, oyle sacma sapan animasyonlar filan da yok, denize cok yakin, ve denizde tenha yerler bulmak da zor degil..
evet Artvin olabilir mesela :) Orayıda konuşmuştuk aramızda :)yani daha nezih, daha kapali bi ortam istiyosan, yazin ege ve akdeniz tarafi pek uygun olmayabilir.. karadeniz daha mantikli, ille de deniz kenari ise..
aynen sıkıntı çekebiliyoruz , sağolasın :)Antalyyadada vardır öyle doğa içi mutlaka. Bizler kapalı oldugumuz için deniz konusunda sıkıntı cekıyoruz öyle oluncada daha baska alternatıfler arıyoruz
yine diyorum, antalya istiyosaniz olimpos uygun sayilir, dogasi da super, orman ve deniz dipdibe..aynen sıkıntı çekebiliyoruz , sağolasın :)