• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayı

Xyz34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
13
10
1
33
Merhaba hanımlar.konunun yeri burası mı bilmiyorum ama Ekimde nasipse evleneceğim ve balayı için otel arıyorum.Daha önce gidip memnun kaldığınız müziği ve eğlencesi olan bodrum,marmaris,kuşadası çeşme taraflarında otel tavsiyelerine ihtiyacım var.
Şimdiden herkese teşekkür ederim

Merhaba hanımlar.konunun yeri burası mı bilmiyorum ama Ekimde nasipse evleneceğim ve balayı için otel arıyorum.Daha önce gidip memnun kaldığınız müziği ve eğlencesi olan bodrum,marmaris,kuşadası çeşme taraflarında otel tavsiyelerine ihtiyacım var.
Çeşmeye hic gitmeyin ben gittim hic memnun kalmadim cok soguk ve serindi ruzgardan denize giremedim. Daha once antalya kalkan kaş tarafina gitmistim kasımda bile sıcacikti. Okul acildigi icin o zmaanlarda cok civil civil yerler olmuyo malesef

Çeşmeye hic gitmeyin ben gittim hic memnun kalmadim cok soguk ve serindi ruzgardan denize giremedim. Daha once antalya kalkan kaş tarafina gitmistim kasımda bile sıcacikti. Okul acildigi icin o zmaanlarda cok civil civil yerler olmuyo malesef
Çok teşekkür ederim.Kaş'ta önerebileceğiniz bir otel var mı?

Hillside Beach Club Fethiye

29 ekimde Hello Hillside partisiyle sezon kapatır, o son partiler de efsanedir.

Normal dönemde de muazzam bir tatil köyü.

Tatlım biz max royale gttik. Ama belekteki... ama bodrumdada var diye biliyorum
Aşırı memnun kalmıştım tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim.Kaş'ta önerebileceğiniz bir otel var mı?
Greenbeach olabilir. Manzarasi cok guzel. Onunde kendi plaji var.. yemekleri pek icacici degil ama balayi icin sakin, guzeldir

ets gibi sitelere baksan üşenmeyip aradığın cevabı bulacaksın ama neyse :işsiz:

Back
X