balayı zamanı

balayına sizce nezaman gidilmeli diye yine de sormalıyım veeeee kendi görüşümü de sçylemeliyim bunun ardına =)
ben şahsen hemen gitmek isterim ve öylede olacak inşallah öyle bunaldımki herşeyden biraz daha kalırsam toplu katliam yapmaktan korkarım eşim de dahil sanki herkes negatif gibi geliyo özellikle aileme karşı kırıcı olmaya başladım feci strese girdim yüzüm mayın tarlası gibi ldu ki benim yüzümde sivilce cıkmazdı. o yüzden ki eşimin düğün izni tam olursa hemen bodrum yolculuğumuz başlayacak düğün 6 da bitiyo dinlenir uyurum az sabaha karşı 3-4 de çıkarız ohhhhhh belki güneş yüzümdeki civilcelere de iyi gelirrr =)

Son düzenleme:
Canım şu anda inan bende öyleyim ama dayanmaya çalışıyorum,ama bence herşeyin önemlisi ailen noktasında çok hassas ol çünkü emin ol onlar bizden daha stresliler.Düşünsene o kadar büyüttüler,her zorluğumuzda yanımızda oldular göğüs gerdiler,şimdi seni sevdiğin adama emanet edecekler ve isteseler istemeseler de gözleri hep sende olacak;mutlu mu,üzülüyor mu var mı bir sıkıntısı diye...Çok bunalmışsın imkanın varsa hemen git ama eğer tatile gidip sürekli uyuyacak, yataktan çıkamayacaksan 2 gün evinde dinlen biraz daha enerjik git tatiline ki tadını çıkara bilesiniz...Umarım herşey gönlünce olur mutluluklar..

biz hemen sabahına gitmiştik hiç pişman olmadım

en güzel düğün stresi tatilde atılır ne öyle evleniceksin hemen yemek ev eşya çamaşır işlerine koyulmak

evde olduğun sürece mecbur yapacaksın

bi güzel mis gibi tatil yap

Bizde ailelerden uzağız, ama eşimin ailesinin yanında ilk günleri geçirmemek için kaçtık, 4 günlük bir süreydi ama harikaydı.
Herkeste farklı oluyordur muhtemelen, ama biz hala iyikide gittik deriz, muhteşemdi, acayip yorgunluk atmıştık...

şu an kendi kendime cevap veriyorum ve tatile hemen gittiğim için çok pişmanım sakın gitmeyin en azından iki üç ün dinlenin düğün stresini atın sakin kafayla yola cıkın ben eşime elimden geldiğince belli etmemeye çalışsamda gerginlik oldu ister istemez çok yorgundum zaten kan değerlerim düşük yorgun düşüyorum düğün ve tatil beni bitirdiiii keşke evde kalıp yemek yapsaydık tatil yeri feci gürültülü bodrum gümbet kalabalık otel yemekleri kötü v.s. tek güzel yanı denizi ydi diğer yönlerden aman aman diyorum keşke iki üç hafta sonra gitseymiştim ve sakın bodrumun canlı yerlerine gitmeyin güvercinlik yada gümüşlük olmalı tabi bodrum yerine olimpos kemer filan diyorumrum yada fetiye

kendi kendine cevap vermen cok hos olmus
olsun canim buda böyle bi ani olarak kaldi, daha ne tatiller yaparsiniz, onlarin tadini cikarirsin sende

biz daha gitmedik balayina 2 ay olcak yakinda evleneli.. iyikide hemen gitmemisiz diyorum evime ve esime alisma süreciydi, yerlesme süreciydi falan zaman cok cabuk gecti.
2 hafta sonra kacicaz bizde tatile Allah'in izniyle

bizim düğün 14 ünde o gece evimizde kalacağız 15 i evden cıkmayı düşünmüyoruz bi ara annemlere gideriz onları görürüz o kadar . 16 sında otele giriş yapacağımız için 15 inin aksamı saat 12 gibi yola cıkacağız. otobüs yolculuğunu hep yapmak istemiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…