• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balayı zamanı

ayseyma

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
960
1.038
313
kızlar düğünden hemen sonra balayına gitsem mi rahat olurum yoksa bi süre sonra gitsem daha mı rahat edrim, özellikle evli olanlardan yardm bekliyorm.. evlenince zaten eşimle başbaşa yaşayacağız, hatta yaşayacağmz şehrde hiç tanıdığımz yok, kimsenin rahatsz etme şansı yok yani. sanki evliliğe alışınca balayı yapmak daha mantıklı geliyor bana

yanınızda ılk hafta kımse olmuycaksa tabıkı o dugunun yorgunlugu cıkınca gıtmek en ıyısı tatıldede yoruluyosun...
artı evlendın ertesı gunu kaynana anne baba olcaksa o cok fecı bısı o yzden hemen kac derım ben oyle yaptım yanı yemek getırıyolar dısarı ekmek alma falan cıkıyodu esım zombı gıbı bakıyolarr herkesın aklında ılk gece vardı o yuzden bız ıkını gunu balayına kactıkk

mantıklı dünüyorsun bence evlilik telaşını atarsınız hazırlığınız tam olatrak yapar apar topar gitmezsiniz hemde bu balayı+tatil olur bu arada ben bekarım. istersen yorumumu görmezden de gelebilirsin:))) mutluluklar

kızlar düğünden hemen sonra balayına gitsem mi rahat olurum yoksa bi süre sonra gitsem daha mı rahat edrim, özellikle evli olanlardan yardm bekliyorm.. evlenince zaten eşimle başbaşa yaşayacağız, hatta yaşayacağmz şehrde hiç tanıdığımz yok, kimsenin rahatsz etme şansı yok yani. sanki evliliğe alışınca balayı yapmak daha mantıklı geliyor bana

İyi akşamlar, ben geçen yaz evlendim ve evlenir evlenmez aynı gece balayına gittim, sonrasında da inanılmaz pişman oldum. Keşke en azından bi beş gün sonra falan gitseymişiz diye. Bayanlar için çok hassas bi dönem ve balayı ortamı da her türlü hastalığa açık oluyosun, bir de yeni durumlardan dolayı balayının tadını çıakramıyorsun malesef. ben idrar yollarımdan iltihap keptım ve dönüş aşaması çok zor geçti benim için. Eviniz de ayrıymış madem, bi kaç gün düğün yorgunluğunuzu atın, evliliğinizin ilk günlerini, hassas kısımlarını atlatın, rahat rahat da tatilinizi yapın. Mümkün mertebe açık anlatmaya çalıştım, umarım anlatabilmişimdir.

yanınızda ılk hafta kımse olmuycaksa tabıkı o dugunun yorgunlugu cıkınca gıtmek en ıyısı tatıldede yoruluyosun...
artı evlendın ertesı gunu kaynana anne baba olcaksa o cok fecı bısı o yzden hemen kac derım ben oyle yaptım yanı yemek getırıyolar dısarı ekmek alma falan cıkıyodu esım zombı gıbı bakıyolarr herkesın aklında ılk gece vardı o yuzden bız ıkını gunu balayına kactıkk

evim herkesten uzak olacağı için zaten hemen gitmek istemiyorum ama balayısız da olmaz sanki, gencken tadını cıkarmak lazım dimi ama :1:

mantıklı dünüyorsun bence evlilik telaşını atarsınız hazırlığınız tam olatrak yapar apar topar gitmezsiniz hemde bu balayı+tatil olur bu arada ben bekarım. istersen yorumumu görmezden de gelebilirsin:))) mutluluklar

görmezden gelir miyim hiç, her fikir önemli benm için, zahmet edip de yazmışsın üstelik, teşekkürler:kkk: yalnız tecrübeliler iyi bilir diye öyle dedim:49:

İyi akşamlar, ben geçen yaz evlendim ve evlenir evlenmez aynı gece balayına gittim, sonrasında da inanılmaz pişman oldum. Keşke en azından bi beş gün sonra falan gitseymişiz diye. Bayanlar için çok hassas bi dönem ve balayı ortamı da her türlü hastalığa açık oluyosun, bir de yeni durumlardan dolayı balayının tadını çıakramıyorsun malesef. ben idrar yollarımdan iltihap keptım ve dönüş aşaması çok zor geçti benim için. Eviniz de ayrıymış madem, bi kaç gün düğün yorgunluğunuzu atın, evliliğinizin ilk günlerini, hassas kısımlarını atlatın, rahat rahat da tatilinizi yapın. Mümkün mertebe açık anlatmaya çalıştım, umarım anlatabilmişimdir.

çok iyi anlattınz hem de sağolun, üsteik ben mikrop kapma durumunu falan hiç düşünmedm, bir de o var demek ki, kesnilkle ikna edici oldu yorumunz :34:

Bence gitmelisin.. Asla unutamayacagin günler heyecanlar o ilk zamanlar da olacak ;)

Oncelikle hayirli olsun Allah tamamina erdirsin...
Bende seninle ayni durumu yasiyorum evlenince her iki aileyede uzak bi sehirde oturcaz bizde nisanlimla balayina 2-3hafta sonra gitmeyi planliyoruzhem bu surede yeni evime yeni bi sehire alisiriz hemde dugun sonrasi dinleriz diye dusunduk

Bende seninle ayni durumu yasiyorum evlenince her iki aileyede uzak bi sehirde oturcaz bizde nisanlimla balayina 2-3hafta sonra gitmeyi planliyoruzhem bu surede yeni evime yeni bi sehire alisiriz hemde dugun sonrasi dinleriz diye dusunduk

amin canım, Allah seninkini de tamamına erdirsn, en güzeli bu gercektn, hem stres falan da kalmams olur inş. o zaman

ben de bekarım ama o düğün yorgunluğunun üstüne ertesi gün tatile gidenler var min 2 3 gün evimde eşimle keyif yapıp sonrasında tatile çıkmak istiyorum.evimizde film izler ona yemekler yaparımmm :) sonra tatil tabii. çünkü tatil bile yoruyor adamı...

bende geçen sene evlendim
evlendim hiçkimsemin olmadığı şehire geldim iş sebebiyle
düğün günü balayına gittik zate düğünüm bodrumda olmuştu
otele geçtik hemen
bence gitmelisin onun anısı çok çok farklı
düğünden hemen sonra çok iyi geliyor balayı

bende geçen sene evlendim
evlendim hiçkimsemin olmadığı şehire geldim iş sebebiyle
düğün günü balayına gittik zate düğünüm bodrumda olmuştu
otele geçtik hemen
bence gitmelisin onun anısı çok çok farklı
düğünden hemen sonra çok iyi geliyor balayı

balayına bi aksilik olmazsa gdicem inşallah da yalnz hemen gitmeye cesaret edemiyorm

4 günlük gelin olark sana balayından naklen yayın yapıorum bi gece sonra çıktık biz tek problem balayına seçtimiz yerin memlekete 1000 km olmasıydı ama bi kocacık kullandı bi ben kullandım atlattık şükür:) mikrop durumu için yanıma reklam gibi olmasın avondan genital bölge temizleyici bakteri öldürücü aldım duşta ilişkiden sonra denizden sonra sürekli kullanırum şu an bi problem yok hatta benim ufak bi akıntı problemim vardı o bile geçti:) rahat rahat git süper keşke bitmese hiç:)

4 günlük gelin olark sana balayından naklen yayın yapıorum bi gece sonra çıktık biz tek problem balayına seçtimiz yerin memlekete 1000 km olmasıydı ama bi kocacık kullandı bi ben kullandım atlattık şükür:) mikrop durumu için yanıma reklam gibi olmasın avondan genital bölge temizleyici bakteri öldürücü aldım duşta ilişkiden sonra denizden sonra sürekli kullanırum şu an bi problem yok hatta benim ufak bi akıntı problemim vardı o bile geçti:) rahat rahat git süper keşke bitmese hiç:)

tazecikkk seni,nasılda naklen yayın yapmış:1::1: ohhh Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah....

canım bence hemen gitme,kaldı ki 2 hafta sonra düğünüm var bende hemen sonrasında gitmeyi düşünmüyorum şöyle ki; şimdi seni bilmem ama ben ilk başlarda birazcık utanacağımı biliyorum bu yüzden gittiğim yerde de utana sıkıla balayı yapmak istemiyorum:17:,birde şu ilk geceyi kendi evimde ve kendi yatak odamda geçirmek istiyorum:17::17::38: biraz yorgunluğumu atayım sonra,daha enerjik bir şekilde balayına gitmeyi istiyorum:27::34::23:

hayırlı uğurlu olsun bu arada...

Son düzenleme:

zombi mi hahahahah =) çok güldüm kız Allah da seni güldürsün =)

Back