Balayı ve Regli

migrenkralicesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
4
1
29
Eylül başında düğünüm var ? Regli tarihim tam düğün zamanına ve balayına denk geliyor. Ağustos da olacağım regliyi geciktirici kullanarak ile alırsam Eylül ayında da tarihim ileri atar mı ? Sizce ne yapmalıyım

Akışına bırakın. Hormonlarınizla oynamayın. Bişey olmaz. Hem dinlenmiş olursunuz. O hengameden sonra insan bı sure kendine gelemiyor zaten.

Eylül başındaki regli neden Eylül başında ilaç kullanarak ertelemiyorsunuz? Ağustosu ertelemekten daha net olur. Ben birkaç kere kullandım, pek yan etkisini de görmedim sık veya keyiften kullandığınız bi şey değil neticede daha kullanmazsınız o kadar dert varken bi de bunu dert etmeyin

Eylülde olacağınız reglden 10 gün önce kullanmaya başlayın. Balayı bitene kadar kullanmaya devam edin, döndükten sonra bırakın. Birkaç gün sonra regl oluyorsunuz zaten bıraktıktan sonra. Ama ondan sonraki aylar için bütün regl takviminizi berbat ediyor. Regl bir süre için düzensizleşiyor yani en azından benim öyle oldu haberiniz olsun.

Eylülde olacağınız reglden 10 gün önce kullanmaya başlayın. Balayı bitene kadar kullanmaya devam edin, döndükten sonra bırakın. Birkaç gün sonra regl oluyorsunuz zaten bıraktıktan sonra. Ama ondan sonraki aylar için bütün regl takviminizi berbat ediyor. Regl bir süre için düzensizleşiyor yani en azından benim öyle oldu haberiniz olsun.
Teşekkür ederim bilginiz için

DÜğün ve balayı olarak yaklaşık 15 gün geciktirici kullanmıştım
Eylül başında düğünüm var ? Regli tarihim tam düğün zamanına ve balayına denk geliyor. Ağustos da olacağım regliyi geciktirici kullanarak ile alırsam Eylül ayında da tarihim ileri atar mı ? Sizce ne yapmalıyım
bıraktığımın 4. Günü regl oldum düzenim aynı devam ettı

Kaç gün sürer ki regliniz. İlk 2-3 gün girmezsiniz sonra tampon kullanırsınız deniz tercih edersiniz. Ben olsam ilaç almaz balayında full yatardım.

X