Balayı sorunu:(

Gercekten bu konu hakkinda oyle bilgisizim ki..

Eylül 17 düğünüm olcak Insallah daha önce hiç tatile gitme fırsatımız olmadi ailemle . aramam gereken özellikler veya neye dikkat etmeliyim eylül ayında en çok nereyi tavsiye edersiniz malum son bahar yaz bitimi .
Ozellikle balayi odasi otelim cok guzel olsun gezecegimiz bir cok yer olsun odada tıkılip kalmayalim istiyorum eglenmek ve keyif almak dolu dolu gecirmek istiyorum ve ozellikle üsümemek...

Lutfen bana yardimci olurmusunuz tavsiyelirinize onerilerinize suna dikkat rt soyle olsun diye belirtmenize ihtiyacim var
Antalya veya Muğla'nın ilçeleri diyorum.Alanya olur,Manavgat olur,Belek veya Fethiye ,Bodrum olur.Belirttiğiniz bu tarihlerde bu saydığım yerlerin hem havası hem de denizi sıcak olur.Eğer eğleneceğim otel de tıkılıp kalmayalım diyorsanız ya Alanya yada Fethiye ilk tercihiniz olsun,ama iyi bir otel istiyorum derseniz Belek diyorum.

Bu arada mutluluklar dilerim,çok mutlu olun inşallah.:KK36:

Eylül 17 düğünüm olcak Insallah daha önce hiç tatile gitme fırsatımız olmadi ailemle . aramam gereken özellikler veya neye dikkat etmeliyim eylül ayında en çok nereyi tavsiye edersiniz malum son bahar yaz bitimi .
Ozellikle balayi odasi otelim cok guzel olsun gezecegimiz bir cok yer olsun odada tıkılip kalmayalim istiyorum eglenmek ve keyif almak dolu dolu gecirmek istiyorum ve ozellikle üsümemek...

Lutfen bana yardimci olurmusunuz tavsiyelirinize onerilerinize suna dikkat rt soyle olsun diye belirtmenize ihtiyacim var
Ben olsam o dönemde bir tek İstanbul'a giderim. Taksim'e yakın veya direk orada güzel bir otelde yer ayarlarım. Butik oteller de var beş yıldızlılar da var. 3-4 yıldızlılar da olur bütçenize göre. Gezme derseniz zaten gani gani. Havada bir şey yok. Oteller güzel. (Tabi korkunç oteller de var orada, güzelini seçeceksiniz)
Ben de balayında İstanbul'a gittim ama çok iyi bir otelin Anadolu tarafındaki şubesinde kampanya vardı. Orada hata yaptım. O dönemde de tamir vs. den dolyı köprülerden birini kapattılar İstanbul'un trafiği tam leş olmuştu. Anadolu yakasında olunca gezilecek yerlere yakın da değildik. Bir sene sonrasında Taksim'den güzel bir yer tutarak telafi ettik.

Balayinda gezip tozmam aktiviteler bana cok mantikli gelmiyor:) hem cok yorulmjstuk dugun ustu bol bol dinlenmek istedik hem de vakit gecirdik bas basa kac yillik sevgiliyiz diye kolay:) o guzden fethiye iyi tamam da oyle cok etkinlikli bir tatili baska bir seneye briakin derim. Ben romantik bir butik otel tavsiye ederim size antalya ya da alanya olabilir...

Amacınız denize girmek mi.. yeni yerler görmek mi.. Eğer denize girmek ise arkadaşlar antalyayı önermiş. Ama gezmek ve yeni yerler görmek başka bir şeydir. Antalyada bir otele rezervasyon yapıp ücreti ödedikten sonra otelin bütün imkanlarından yararlanmak isteyeceginiz için otele bağlı kalırsınız. Yeni yerler görme imkanlarınız çok kısıtlanır.. mesela otele yeme içme dahili para ödeyip baßka bir yere görmek amacıyla giderseniz bi daha yeme içme masrafı yapmak zorunda kalırsınız. Ne istediğinizi iyi belirleyin . Ona göre yol çizin.

Ozellikle balayi odasi otelim cok guzel olsun gezecegimiz bir cok yer olsun odada tıkılip kalmayalim istiyorum eglenmek ve keyif almak dolu dolu gecirmek istiyorum ve ozellikle üsü

Eylülde gideceğin en mantıklı yer antalya veya kıbrıs olur canım, antalya da bile akşamları serin oluyor O dönemlerde...

Bütçenizi bilmiyorum ama otel olarak sana Titanic, Voyage ve maxx royal öneririm gidilecek en iyi otellerdir O bölgede...

Canım az önce bi arkadaşa da yazdım. Balayı çiftiysen hem tatil yapmak hem de gezmek istiyorsan kesinlikle Kalkan. Kalkan Antalya'nın cennetiymiş. Geçen sene gittim. Az önce balayına gidecek bi arkadaşa da benzer şeyler yazdım. Bu Kalkan'da villa turizmi diye birşey var.(İlk defa geçen sene tecrübe ettim ve bayıldım) Size ait havuzlu villalarda, tatil yapıyorsunuz. Bu Kalkan'da aynı zamnada muhafazakar ve balayı villaları falan da var. Balayı villalarının geçen sene sorduğumda şirketin sahibi Emre Bey'e kesinlikle havuz ve havuz terası dışardan görünmüyormuş. Arkadaşa gönderdiğin linki sana da yollayayım bir bak istersen. Çok ilgililer müşterilerinin memnuniyetiyle. Diğer konuya gelince Kalkan nerdeyse her yere çok yakın. Fethiye 1 saat, saklıkent kanyonu var ki bence muhteşem bir doğa harikası, Kalkan' a 45 dakika. Patara plajı var sadece 15 20 dakika ki Patara araştırıp öğrendiğim kadarıyla dünyanın en uzun üçüncü kum plajıymış. Tabi diğer dünyaca ünlü bir plajı daha var Kalkan'ın ki o da Kaputaş. Aman Allah'ım bu nasıl bir güzelliktir. Çok fazla merdivenden iniyorsun ama kesinlikle o denize değiyor. Onun için ne Fetjhiye ne Antalya. KALKAN!!! bundan sonraki tek tercihim. Bu sene imkanım olsaydı hiç düşünmezdim. Şimdiden mutluluklarç Linki gönderiyorum sana da.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence kapadokyaya gidin deni kum güneş her zaman gidiliyor. balayınız özel olsun . aktiviteler var hemde sıkılmazsın balon turları muhteşem bölgeyi gezersiniz peri bacaları , yer altı şehri tam büyülü bir balayı olur. ayrıca otellerin cogunda odaların içinde jakuzi var rahatta ederseniz. Yaren Cave House oteli önerebilirim balayı için mükemmel bir otel.

X