• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayı önerisi

TomrisHatunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
55
61
38
Merhaba hanımlar
2 ay sonra düğünüm var ve Fethiye Ölüdeniz taraflarına balayına gitmeye karar verdik ama otele daha karar veremedik isteğimiz küçük butik oteller çünkü genelde gezicez tavsiye edebileceğiniz samimi küçük butik otel tavsiyeniz varmıdır :)

Merhaba, Faralya tarafı diyorum. Perdue Butik veya Nautcial Hotel’e mutlaka bakın. Şimdiden allah mesut etsin:)

Merhaba instagramda gezerken öğrenen diye bir sayfa var incelemeni öneririm pek çok otel tavsiyesi bulabilirsin bildiğim kadarı ile küçük oteller kitabı diye birde kitabı var kendisinin

Merhaba hanımlar
2 ay sonra düğünüm var ve Fethiye Ölüdeniz taraflarına balayına gitmeye karar verdik ama otele daha karar veremedik isteğimiz küçük butik oteller çünkü genelde gezicez tavsiye edebileceğiniz samimi küçük butik otel tavsiyeniz varmıdır :)
Kesinlikle yell holiday resort diyorum başka birşey demiyorum. Herşey dahil fiyatı da çok uygun ölü denize falan her yere yakın ücretsiz servisleri var. Temizlik yemekler ilgi muhteşem biyer hichiç düşünmeden git derim

Back