• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayı Konusunda Tavsiyelerinizi İstiyorum.

hayat83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
21
0
86
Manisa
merhaba arkadaşlar.
yaza evlenicem inş.nişanlımda bende deniz kenarında bi yerde vakit geçirmek istemiyoruz.acaba alternatif olarak ne düşünebiliriz. Acaba turamı çıksak dedik.Ama sonra vazgeçtik.şimdiden yer ayarlayalım diye düşündük.Hiç bir fikrim yok..yardımlarınızı,tavsiyelerinizi,tecrübelerinizi bekliyorum:)

ben kesinlikle deniz havuz önermiyorum
vucudundaki değişiklikden dolayı mikrop kapma riski on kat artar
yaz sezonu çok yere gitme imkanın var
ben sonbahar oldugu için abanta gitmişdim

acil demişsiniz ama aciliyet göremedim ben. bide aynı konuyu başka bi topiktede açmışsınız...
neyse fethiye ölüdenize gidin orası hem doğallığı hem güzel denizi hemde uygun fiyatıyla size uyar..

saolun cevaplarınız için.
nişanlım şimdiden ayarlayalım diyor sonra yer buluruz bulamayız..ve diğer topikte açmamın sebebi önce göremedim orada oyle bi başlık olduğunu sonrada görünce asıl oraya yazmam gerektiğini düşündüm.
anladınız dimi?

sana bir kaç önerim olacak
1) eğer arabanız varsa gezmeyi seviyorsanız( istanbuldan)
seyahatınızın rotası-tekirdağ-kumbağ-gelibolu şehitlik- gökçeada- gelibolu - çanakkale- truva - izmir-efes-bodrum- fethiye yapıp oradan istanbula direk dönebilirsiniz gerçekten çok güzel bir gezi oluyor.
2) çok sıcak olmasın diyorsanız kesinlikle safranbolu ve peribacaları taraflarına gidebilirsiniz.
3) olimpos taraflarında bolca antik kent var oralarda da güzel zaman geçirebilirsiniz
4) urfa ve gaziantep taraflarında da bolca tarihi anadolu kültürüne ait kent var
5) bir seçenek oylat tarafları olur ama düğün yazınsa kaplıca biraz zorlayabilir.
6) güzel bir karadeniz turuda yapabilirsiniz
söyle bir baktım da vatanımda ne çok gezecek güzel yer varmış turkbayragi

deniz kenarında özellikle yabancıların olduğu yerlerde görüntü kirliliği olabiliyor ben Allahtan mayısta evleneceğim sezond aha tam hareketli olmayacak ve daha sakin biryer tercih edeceğiz yaz iznimizi de ramazandan sonra kullanıp sezonun bitmesine yakın denizin keyfini çıkaracağız inşallah. ben uzungöl abant ağva belki anısı olduğundan bozcaada cunda falan düşünüyorum. odanın temiz ve konforlu olması çevrede de gezip görecek yerler olması yetecek ikimiz de otele tıkılıp havuz ve denizbaşında vakit geçirmek istemiyoruz.

sana bir kaç önerim olacak
1) eğer arabanız varsa gezmeyi seviyorsanız( istanbuldan)
seyahatınızın rotası-tekirdağ-kumbağ-gelibolu şehitlik- gökçeada- gelibolu - çanakkale- truva - izmir-efes-bodrum- fethiye yapıp oradan istanbula direk dönebilirsiniz gerçekten çok güzel bir gezi oluyor.
2) çok sıcak olmasın diyorsanız kesinlikle safranbolu ve peribacaları taraflarına gidebilirsiniz.
3) olimpos taraflarında bolca antik kent var oralarda da güzel zaman geçirebilirsiniz
4) urfa ve gaziantep taraflarında da bolca tarihi anadolu kültürüne ait kent var
5) bir seçenek oylat tarafları olur ama düğün yazınsa kaplıca biraz zorlayabilir.
6) güzel bir karadeniz turuda yapabilirsiniz
söyle bir baktım da vatanımda ne çok gezecek güzel yer varmış turkbayragi

bizde çanakaleden yola cıkıp geze geze gitmek istiyoruz kısmet olursa bodrumda 5 gün kalıp bursa üzerinden geri döneceğiz inşallah daha önce ailemle gitmiştim bu şekilde zevkli ve değişik oluyor sıkılmaddan geziyorsun

Back